Sivut

keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Yleistä höpinää

Taas on kuukaudessa lahjakkaasti rakkaat koirat tyhjentäneet pakkasen ja huomenna on tulossa 100euron satsi lihoja ja kasvissoseita varastoon.
Jostain kuulin huhuja jonkun epäilleen, että laittaisin vielä kotiin neljännen koiran ;) Huhh sanon minä kun näissä kolmessakin on työnsarkaa ja rahareikää riittämiin, tänne saa tulla kokeilemaan kuinka kauan nuihin saa aikaa kulutettua ja päivän jälkeen ei todellakaan tunnu siltä että kaikkea olisi vielä tehty. Välillä on ikävä niitä autuaita aikoja kun oli vain yksi koira, on aikaa kouluttaa, ulkoilla rauhassa ja askarrella. Mutta mitään en kadu ja näillä on porskutetaan eteenpäin.
Mutta marinasta asiaan.. Tilaukseenhan lähti tällä kertaa 10kg broilerinjauhelihaa + lohta, naudanmahaa ja broilerin sisäelimiä, sekä merilevä jauhetta, jota saavat lisänä ruuassa kuureina. Rustoja ja broiskuja meillä onkin vielä pakkasessa jäljellä. Kasvissoseista puhutaan että ne voi aiheuttaa koirille suolistotulehduksen ja että parempi olisi syöttää kotiruokana riisiä +  lihaa (vähän kypsennettynä) + kasviksia soseutettuna ja kypsennettynä. Meillä koirat saakin välillä myös riisiä ja kasviksia ja lihaa kypsennettynä. Eli ei niin tarkkaan seurata nuita alkuperäisiä Barf ohjeita, sen mukaan mennään mikä tuntuu hyvältä.

Hilmalla on ollut kolmen päivän Axilur matokuuri käynnissä ja ens viikolla ollaan menossa rokotuksille. Eli perjantaina ikää tulee neidille 16vkoa!! Aika on mennyt ihan älyttömän nopeasti. Tuntuu että ihan hetki sittenhän se Nami synnytti ja minä olin seuraavat viikot ihan hädissäni niiden pienten koiravauvojen kanssa. Niin hädissäni olinkin etten kouluun joutanut menemään ja laihduin 6kg tuon projektin aikana, taidettiin siinä muutamat itkutkin tirauttaa. Ehkä ensi kerralla viisaampina ei tarvitse turhia hätiköidä. Kaikki meni kuitenkin onneksi hyvin ja kaikille pennuille löytyi mahtavat kodit. Kiitos vain kaikille kasvattien omistajille. On ollut kiva kuulla miten kaikilla on mennyt ja saada kuvia kakaroista. Edelleenkin kuulumiset ja kuvat ovat erittäin tervetulleita!

Palataanpa muutamien viikkojen takaisiin kuviin :) :

Lyyli tarkastelee ensimmäistä kertaa n. 4vkon ikäisiä pentuja. Kuvassa Hilma.
Mun ehdoton lemppari Marrante Marilyn "Heta". Heta asustelee Muhoksella ja on kuulemma ihan samannäköinen ku äippänsä Nami.
Pusuja Lyylille
Tässä vaiheessa Lyyli täti on joutunu jo menemään evakkoon.
Hilma 6vkon iässä


Nyt 15vkon ikäinen ruma lapsi edustaa:
Jostaki se on tainnu saada Laaman verta tuo Hilma

Osas se yhdessä kuvassa olla ihan sieväkin

Alkavat olla kauneimmillaan (kaameimmillaan) tässä iässä nämä meidän molossin poikaset, jospa koikkaloikat olisivat vähän kehittyneet kesän pentukehiin mennessä ;) Mutta näistä hiljaa hyvä tulee, muistakaamme se.