Sivut

sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Kannus Match Show 17.3 lauantaina

Oltiin viettämässä päivää mätsärissä Kannuksessa Dogness-hallilla lauantaina äidin ja Nikon kanssa. Mukana meillä oli Rita ja Hilma.

Tarkoituksena oli käydä vähän harjoittelemassa Ritan kanssa ennen Vaasan näyttelyä, kun viimeksi Helsingin näyttelyssä esiintyminen meni ihan pipariksi. En tiedä mikä teki sen oudon käytöksen kun kaikissa muissa näyttelyissä (myös sisänäyttelyt) esiintyminen on mennyt hienosti. Liekö liikaa porukkaa, liian huonot makupalat tai sitten me olimme itse liian hermostuneita. Ikäväksemme yksi kanssakilpailija oli myös pudotellut makupaloja kehään ja niitä sitten sieltä metsästettiin nokka kiinni lattiassa, joka tietenkin kruunasi meidän esiintymisen.

Eilen seurattiin äidin kanssa ihmeissämme Ritan käyttäytymistä tuolla Dogness-hallilla. Oltiin jo viime kertaisen jälkeen aika toivomme menettäneitä. Ritalla ei ollutkaan mitään hätää. Häntä ja korvat pystyssä valppaana seurasi kädessä olevia makupaloja :D Rita ei koskaan oo ollut kova rähisemään tai haukkumaan muille...tässä vaiheessa koputan puuta... ja sen eteen onkin tehty kovasti töitä. Nytkään se ei juurikaan muista välittänyt muutamia pieniä haukahduksia lukuunottamatta, mutta se kuuluukin pystykorvan luonteeseen. Hieno Rita!

Hilma oli oma töllykkä itsensä, yritti tutustua kaikkiin häntä viuhuten. Oon kyllä niin tyytyväinen tuohon kakaraan, siitä ei paista ainakaan vielä yhtään minkäänlainen epäluuloisuus, mitä Nami emässä oli nuorena paljon enemmän. Seisominen onnistui Hilman kanssa jo ihan kohtuullisen hyvin, mutta kehässä juoksemisen kanssa on vielä tuon koikkaloikan kanssa paaaljon treenaamista, jalatkin kun meinaa mennä solmuun vielä. Kun oltiin pois lähtemässä pari collieta kävi vielä tekemässä tuttavuutta Hilman kanssa. Hilma heitti selälleen lattialle, korvat luimussa, nuoleskellen mielisteli kavereille, häntäkin hieman koipien välissä viuhuten. Lopuksi se otti vielä kunnon ilo hepulit.

Niin ja tosiaan Hilmahan sai sinisen nauhan ja Rita oli PUN4!

Muutama Nikon ottama otos paikanpäältä:


Hilma 4kk

Hilma & Rita

Koppelokankaan Rita 1.v 7kk

Rita

Rita