Sivut

lauantai 3. maaliskuuta 2012

Nami ja Lyyli uintireissulla!

Tänään oltiin siis viettämässä lauantai päivää Oulun Koirauimalalla (http://oulunkoirauimala.fi/) Lyylin ja Namin kanssa. Otettiin kimppauinti ja uittaja altaaseen eli molemmat uivat eri aikaan.

Ensin otettiin Lyyli, joka on ensimmäisen kerran uinut nyt viime kesänä. Se oli kesällä tosi huteran näköistä ja ilman liivejä sitä ei uskalla veteen päästää. Ei ollu kaukana loppukesästä ettei hukkunut, onneksi oli lähellä rantaa ja Niko kerkesi juosta veteen nostamaan koiran pois sieltä. Jospa nyt saatais harjoiteltua kesää varten vähän tekniikkaa. Ranskiksilla tuo uinti monesti on aika heikkoa. Nytkin Lyylille laitettiin liivit päälle.

Lyyli saatiin tosi helposti houkuteltua leluilla veteen ja kohta se hyppäskin kunnon loikilla veteen itse ilman avustusta. Olin ottanut vaan vähän huonot lelut mukaan kun Lyyli ei tahtonut saada niistä kiinni. Onneksi saatiin lainaan semmonen pötkylä lelu josta Lyyli sai otettua kiinni vedessä. Ohjaaja kehui Lyyliä todella rohkeaksi ranskikseksi, ei ollut tämä ohjaaja vielä uimalalla näin rohkeaa ranskista nähnytkään joka itse vapaaehtoisesti loikkii veteen ja tuo lelutkin. Pittää kyllä olla vähä ylpiä tuosta ötökästä :)

Toisena otettiin sitte Nami ja Nami menikin hetken epäröinnin jälkeen veteen ku vanha tekijä! Namilla oli aluksi liivit päällä, mutta meno näytti niin helpolta että otettiin sitten liivit pois. Nami on viime kesänäki pääasiassa uinut ilman liivejä.

Seuraavan kerran mennään sitten kun Hilmalla on rokotukset kunnossa eli, tuossa maaliskuun puolenvälin jälkeen, niin pääsee kakaraki tutustuun veteen.

Nyt on koirat väsähtäneet! Iltaverryttely lenkit on käyty ja huomenna sitten venytellään ettei mee jumiin paikat.

Vähän kerkesin kuviakin ottamaan: