Sivut

maanantai 12. maaliskuuta 2012

Chic's Joy Marvellous Margot "Senni"

Sennistä saatiin uusia kuvia ja sievä tyttö on. Niiin suorat on jalatkin neidillä. Sennihän on toinen meidän sijoitustytöistä ja asustelee tosiaan Vaasassa Sarin luona. Senniä ollaan menossa huhtikuussa Vaasaan moikkaamaan ja pääsevät Hilmanki kanssa vähän tutustumaan. Ensimmäisiin näyttelykehiin olisi tarkoitus osallistua kesällä pentuluokkaan. Hui kamala kun tämä aika menee niin älyttömän nopeasti...

Senni kaupunkikierroksella
Meillä on enää kolme viikkoa aikaa reissuun eli minä, Niko ja mun vanhemmat ollaan lähdössä Espanjaan viikoksi viettämään isän 50-vuotissyntymäpäiviä. Koirat meillä menee mun siskon Tytin hoiteisiin. Meillä onkin Namin ja Lyylin ruuat tehty jo valmiisiin annospusseihin valmiiksi niin ei tarvi siskon rueta askartelemaan Barf ruokien kanssa. Tosin tällä kertaa tein ruuat niin, että ne ovat riisipohjaisia, johon on sitten lisätty vihanneksia ja lihaa. Lisäksi saavat sitten kuitenkin rustoja ja broiskuja.

Myös hieronta-aikoja on koirille varailtu, eli Lyyli on tarkoitus käyttää "kontrollissa" ennen tuota meidän reissua nyt tuon osteopaattikäynnin jälkeen ja katsoa että onko muutoksia tapahtunut. Namille otan joka keväisen hieronta-ajan huhtikuulle, kun lumet alkavat sulaa. Venyttelyä on molemmilla itse kyllä aina tehty, kun aikaa on vain riittänyt. Nyt vielä kun saadaan tuo Nami emäntä kunnon lihaskuntoon, niin kesäksi voiskin sitten alkaa katella Ruotsista, tai miksei Norjastakin sopivaa näyttelyajankohtaa ;)