Sivut

sunnuntai 25. maaliskuuta 2012


Nyt on kesäaikaan siirrytty! tuonkin kuvan ottamisesta on kulunut reippaasti yli vuosi. Aika rientää. Kuvassa siis Nami ja Marshmellow De Molosse Antique "Remu". Remu poika on Nikon siskon Nooran omistuksessa ollut nyt siis reippaat vuoden päivät.

Namista ajattelin tänään vähän kirjoitella ja tulevaisuuden suunnitelmista. Namille on varattu aika polvien ja sydämmen viralliseen tarkastukseen 12.4. Kaakkurin klinikalla sattui olemaan Cavalieryhdistyksen järjestämä joukkotarkastus 68eurolla koko paketti, joten sinne siiis päätimme ilmottautua. Namille on varattu myös hieronta-aika samalle päivälle Weterille, eli sehän olis joka keväisen hieronnan aika. Muutenkin ajattelin, että tuon kovan synnytys- ja imetysurakan jälkeen on ihan hyvä käydä.
Namille on myös varattu luonnetestiin paikka, kuten aiemmassa postauksessa jo asiasta ilmoittelinkin. Nami on ilmottautuneissa kahdeksas (8.). Etusijalla ovat Amerikanakitat ja jos niitä on paljon tulossa niin me pudotaan sitä mukaa aina ilmottautumisissa alemmas kun akitoja tulee lisää, eli täyttä varmuutta paikasta ei vielä ole. Myös pentujen isän Hugon omistaja Anna-Maria on harkinnut Hugon viemistä vielä tänä kesänä luonnetestiin.

Namille on myös tulevia näyttelyitä suunniteltu. Suomen kamaralla me ei enää taideta näyttelyihin osallistua. Tavallaanhan se on ihan turhaa jos on jo Suomen muotovalio. Eri asia sitten erikois- tai Voittajanäyttelyt, mutta niihinkään ei nyt näillä näkymin ole tarkoitus osallistua Namin kanssa. Suunnitelmissa olisi käydä Piteån näyttelyssä Ruotsissa, joka oli elokuussa ja sitten mahdollisesta Norjassa Tromssassa syyskuussa.

Muita näyttelyitä joissa meitä voi mahdollisesti tavata sitten Lyylin tai Hilman + sijoitustyttöjen kanssa.

Kansainväliset näyttelyt:

14.4 Vaasa (Lyyli)
7-8.7 Kokkola (Senni, Lyyli?, Hilma?)
14-15.7 Oulu (Hilma, Lyyli, Ruuti)
27-28.10 Seinäjoki (Hilma, Senni, Ruuti?, Lyyli?)
8-9.12 Helsinki (Hilma, Senni?, Ruuti?, Lyyli?)

Ryhmänäyttelyt:

18.8 Kälviä (Senni?, Hilma?)
1-2.9 Liminka (Hilma, Lyyli, Ruuti?)