Sivut

sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Viikonloppu vieraita

Meillä kävi lauantaina mun vanhemmat ja sisko Tytti kattomassa Hilmaa ja tietenki Namia ja Lyyliä myös. Hilma pääsi Tytin syliin:


Hilman painoa on nyt seurailtu ja tytöllä on nyt 8vkon jälkeen tullut painoa tasaisesti n.1-1.5kg/vko. Optimaalinen suosituskasvuhan näillä isoilla mörriköillä on just tuon verran. Viime viikosta painoa oli tullut 1,3kg ja tyttö 10.viikon ikäisenä painaa nyt 9,4kg. Ihan sopivan kokoinen tytteli on, ei näy kylkiluut mutta kokeilemalla kyllä helposti tuntuu ja jalat on suorat. Olin ihan varma viime viikon syöntien perusteella että ei olisi edes sitä kiloa nostanut painoa, mutta yllättipä ja olikin yläkanttiin. Turhia huolehdin siis taas..

Ens viikon vietänkin koulun koirahoitolalla kennelillä, joten tiedossa on varmasti taas raskas viikko. Päivät alkaa meillä aamulla 7 maissa ja loppuu illalla 9 aikoihin. Onneksi perjantaina alkaa sitten pitkästä aikaa toivottu kunnon vapaa viikonloppu. Vähän kyllä jännityksellä odotan viikkoa nimittäin meidän vuorot ei ihan nappiin ole mennyt... Ensimmäiselle vuorolla oli tosi kipeitä koiria, joita hoidettiin päivittäin. Korvia, sekä tassuja putsattiin ja laitettiin antibioottia, käytiin eläinlääkärissäkin asti näyttämässä. Viime kerralla meidän vuorolla iski kennelyskä epidemia, joka levisi osaltaan oppilaidenkin koiriin. Siinä sitten desinfioitiin kenneli lattiasta kattoon, oma kämppä ja kengät ja vaatteetkin. Mitähän tällä kertaa... jännityksellä odotan..

Meinaspa ihan unohtua.. Lyyli täytti 27.1.2012 1.vuotta. Lahjaksi lyllykkä sai paljon rustoluita ja sinisen Hurtan toppamanttelin. Tossut on myös ostoslistalla nimittäin neiti on päättänyt protestoida pakkasia vastaan kiljumalla ulkona ja kakkimalla sisälle.. hyihyi. Lyylin syndekuva: