Sivut

maanantai 2. tammikuuta 2012

Vapaana vielä yksi lupaava narttu pentu!

Vapaana vielä Chic's Joy Marvellous Margot.Pentueen tummin tyttö. Rohkea ja avoin tyttö luonteeltaan. Jos vain olisi enemmän tilaa ja omakotitalo niin tyttö saisi kyllä jäädä meille.

4-5krt madotettu, sirutettu ja eläinlääkärin terveeksi tarkastama.

Mukana saat kasvattajan tuen, pentupaketin, pentuoppaan ja tietopaketin rodun sairauksista, sekä barf ruokinnasta.

Mielelläni myisin tytön lähialueelle, mutta kaikki lupaavat kyselijät otan huomioon, jotka ovat valmiita panostamaan ison koiran oikeanlaiseen liikuntaan ja ruokintaan. Kohtuullinen osamaksusopimus ok.

Pennun hinta 1700e, varausmaksu 500e, joka vähennetään pennun hinnasta.

Kun koira on käytetty kerran näyttelyssä ja virallisesti kuvattu 18kk iässä lonkkien ja kyynärien osalta palautan omistajalle 200euroa. Tällä pyrin motivoimaan ostajaa käyttämään koiran kuvautuksissa.

Luovutus 8vkon iässä, alkaen 13.1.2012

Yhteydenotot mieluiten puhelimitse. En vastaa tekstiviesteihin.

Se siitä myyntipuheesta sitten... ja aiheeseen pentutesti.. Meille tulee tällä viikolla pentutestin tekemään pieneläinhoitajaksi opiskeleva Noora Haapaniemi. Noora ei ole vielä valmistunut, mutta on opiskellut kuitenkin jo aiheesta koulussa. Jos alustavasti varattu testaaja ilmoittaa tulevansa myöhemmin niin katsotaan sitten vielä uudestaan. Kaikki pennut ovat kuitenkin olleet todella avoimia ja rohkeita, eikä kukaan erotu joukosta mitenkään erityisesti. Borkku on seurakoira, eikä kukaan tätä rotua vakavasti harkitse harrastuskoiraksi. Kaikki ovat menossa alustavasti aina kotikoiriksi. Testin teetätän lähinnä vain omasta mielenkiinnosta, miten pennut reagoivat uudessa ympäristössä oudomman ihmisen seurassa.