Sivut

perjantai 20. tammikuuta 2012

Herkkuja ja tarvikkeita!

Tänään tilasin koirille lisää lihoja pakkaseen Miron Herkusta, maanantaina saapuukin sitte tuotteet kotiovelle. Otin kokeiluksi jauhettua poron lihaluuta ja sitten lisäksi otin perus naudanjauhelihaa, naudan mahaa, broilerin jauhelihaa, naudan rasvaa ja rustoluita. Nyt pitäis taas vähäksi aikaa riittää. Jonkun verran siellä on edellisiä jäljellä, mutta ne hupeni niin nopiasti kun pennuille tosiaan sitä jauhelihaa meni paljon. Myös rustoluita ja possun selkärankaa on koko porukka järsinyt. Nami on kans oikeen tehoruoka kuurilla, että saatais nyt karva kasvamaan ja kunnolla lihaa...läskiä.... luiden ympärille. Sen kans onki alettu tekemään jo lenkkejä ja on päässy spurttailemaan irti melkein päivittäin. Vielä vähän hirvittää kun on niin kylmä ettei tissit palellu ja eipä se ihokaan tuosta kylmästä ilmasta tykkää. Hyvin on pitäny pukia..Pukemisesta puheenolleen tilasin tänään Lyylille ja Hilmalle Hurtan toppa manttelit. Lyylille on tulossa sininen ja Hilmalle samanlainen punainen ja samankokoinen ku Namilla on. Hilman puku ostettiin ensi talveksi, nyt se on sille vielä liian iso. Sillä on nyt ollut päällä Mustista ja Mirristä ostettu villapusero, mutta eipä sen kans ole kauaa ulkona vielä oleiltu, perus pissatukset ja kämpiltä luokkaan kävelyä. Takit oli tosiaan tarjouksessa petenkoiratarvikkeessa (http://www.petenkoiratarvike.com/), vielä oli joitain kokoja jäljellä.

Tarjouksesta löysin samaisesta nettikaupasta Hilmalle ja Lyylille kesäksi myös Aqua Coolkeeper viilennyspannat, jotka on ihan tosi käteviä helteillä ja pitkillä automatkoilla, näyttelyissä jne. Namilla semmonen onki ollu jo muutaman kesän ja hyväksi todettu. Pannassa on sisällä kiteitä, jotka täyttyy vedellä kun sen laittaa viileään veteen n. 10 minuutiksi. Siinä pysyy monta päivää vesi sisässä ja sen voi myöhemmin laittaa aina hetkeksi esim jääkaappiin viilenemään tai uudestaan kylmään veteen. Se kuivuu ittekseen taas kasaan ja sitte ku sitä haluaa uudestaan käyttää niin veteen vaan. Meillä tosiaan on tuo sama panta ollu jo kaks kesää käytössä.
Hilmalle tilasin punasen ja Lyylille jouduin tilaamaan ruman maastokuvioisen ku muut oli loppunu. Noooh mut eiköhän tuo mene.