Sivut

sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Ei niin lupaavasti alkanut Match Show

Nami ja Hilma kävi Oulussa Pohjois-Suomen shelttien järjestämässä mätsärissä tänään äitienpäivänä. Hilmaa en ilmoittanut tällä kertaa ja Hilma oli vain katselemassa meininkejä. Namin ilmoitin ihan extemporena kun äiti sitä niin vaati. Oli kuulemma isällekkin sanonut että hän haluaisi että Nami tulis mätsäreihin ku se on niin hieno. :D Myös pystis Rita osallistui.

Alku ei alkanut oikein lupaavasti.
Heti kun tultiin paikalle hoksasin entisen luokkakaverin Janitan koirineen, jonka kanssa siinä tovi jutusteltiin ja samalla Hilmaa otin autosta. Hilma muka pelkäs Sonya ja Ainoa, häntä koipien välissä korvat luimussa luikuili kauemmas. Myöhemmin pyysinkin Janitalta että jos Hilma vois mätsärin kehien jälkeen olla vähän aikaa Sonyn kanssa, että katsotaan oliko se jotain alkujännitystä vai miksi käyttäytyi sillä tavalla. Kehien jälkeen Hilman käytös tosiaan osoittautuikin joksikin alkujännitykseksi ja se olis nyt halunnut aloittaa leikkipainit heti Sonyn kanssa.
No sitten kun päästiin autoilta itse kehille Rita pääsi karkuun, livahti vain yhtäkkiä pannasta läpi. Siinä vaiheessa sydän heitti kuperkeikkaa, että saa nähdä juokseeko se vieressä olevalle isommalle autotielle. Pystykorvan kiinni saaminen kun ei aina ole niin yksinkertaista, varsinkaan jos itse isäntä ei ole paikalla. Rita otti siinä pientä kierrosta eikä kuunnellut tänne huutoja. Onneksi vieressä oli joku ystävällinen nainen pohjanpystykorviensa kanssa ja ryhtyi houkuttelemaan meidän kanssa Ritaa ja saikin napattua Ritasta kiinni ja koira saatiin taas takaisin pantaan ja hihnaan, huuuh. Seuraavaksi äiti ja Rita eivät meinanneet hässäkän jälkeen muistaa mennä kehään ollenkaan. Onneksi joku ystävällinen ulkopuolinen taas vinkkasi että teidän pitäisi olla kehässä.

Loppujenlopuksi Nami sai punaisen nauhan, ei sijoitusta ja Rita oli SIN1 ja BIS8. Bis kehässä ei häävisti mennyt, mutta hyvät palkinnot sieltä sai mm. 3 lelua, makupaloja, puruluita, 4kg ruokasäkin ja koirauimalan lahjakortin, jonka äiti lahjoitti meille. Rita sai hyvää treeniä taas käsittelyyn, se kun jännittää nuita outoja ihmisiä ja niiden käsittelyä. Sijoittuneista otettiin myös kuvia, jotka julkaistaan myöhemmin järjestäjän kotisivuilla. Eli Ritan kuvat julkistan täällä myöhemmin kunhan tulevat tuonne sivuille.

Namin ilmoitin tänään Ruotsiin näyttelyyn, eli 1.7 sunnuntaina suunnataan Gällivareen kehiin. Piteåån oli tarkoitus ilmoittaa, mutta se on samana viikonloppuna sen Oulun näyttelyn kanssa niin ajattelin että tuo vois olla parempi ajankohta. Nyt siis jää vielä mahdollisuus sille että jos ilmoitankin Lyylin Ouluun lauantaille? Noh saa nähdä.

Hyvää äitienpäivää kaikille!

Myös koira äideille <3