Sivut

keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Juoksulenkkejä ja tilauksia zooplussalta

Lyylin kans ollaan aloitettu käymään juoksulenkeillä ja huomasin että ehkä ois tosiaan hyvä olla se ihan oikea juoksuvyö. Alkumatkasta Lyyli vetää hirveesti ja hihna pysyy kireänä ympärillä, mutta loppumatkasta hellittää ja juoksee rennosti edellä vetämättä, jolloin taas hihna helpommin valuu alas vyötäröltä. Joten päätin siis tilata vyö hihna systeemin vyötärölle zooplussasta, joka sattuikin juuri sopivasti olemaan alennuksessa n. 24e!Ranskiksen kanssa juoksemisesta ei varmaan kaikki ole samaa mieltä että se olisi sopivaa, mutta minä en sille näe esteitä kun näen että koira oikeasti nauttii siitä ja jaksaa juosta hyvin, eikä ole kipeä juoksun jälkeen. Lyyli myös hengittää ranskikseksi todella hyvin, eikä sillä sen osalta ole mitään ongelmia. Eikä tässä nyt mihinkään canicrosseihin olla ranskiksen kanssa tähtäämässä ;) Ihan muutaman km lenkkejä tehdään. Tottakai sään mukaan juostaan ja tänäänkin juoksuaika oli illalla 10 jälkeen, joten lämpöä ei ainakaan ole liikaa.
Juoksustakin tuli se muuten mieleen että eipäs ole meidän Lyyli enää kipuillut mitään kun ei ole Hilman kanssa jätetty keskenään samoihin tiloihin ja ollaan oltu oikein extra tarkkoina ettei Hilma pääse höykkyyttämään Lyyliä. Aikaa viimeisimmästä kerrasta on n. 2kk, jonka jälkeen sai viikon särkylääkekuurin (rimadyl) ja sen jälkeen alettiin nuiden kahden yhdessäoloa rajoittamaan.

Hilmallekkin tilasin uutta ruokaa nyt kun Brit Care loppui. Tilasin Hillssin large breed puppya hintaan 49.90e 12kg ja suoraan kotiovelle kuskattuna. Hilssistä olen kuullut paljon positiivisia palautteita ja päätin että kokeillaan sitä. Brit Care on ihan ok, mutta vois olla parempikin (tai no mikäpä koiran kuivamuona vois oikeasti hyvä olla?). Kakkaa tulee vähän liikaa ja korvissa on ruskeaa töhkää. Ei onneksi ole mitään tulehduksia tullut. Kaikki ruuat ei vaan kaikille koirille sovi. Se on tullut tämänkin pentueen osalta huomattua. Pennut söivät meiltä lähtiessä Pro Plania ja joillekkin se ei sopinut ollenkaan ja joillekkin se taas sopi erinomaisesti. Esimerkkinä Hilma, jolla Pro Planista alkoi korvat punoittamaan ja Brit Care taas on tähän asti sopinut ihan hyvin, kun taas Heta pennun maha ei kestänyt Brit Carea, mutta voi paremmin kuin hyvin Pro Planin ruualla.. Yksilöitä ne on nämäkin.

Kaupan päälle lupasivat dummynkin...

Lisäksi tilauksen mukaan lähti alennus lelu. Hilma kun hajotti entisen rytkylänsä toko treeneissä. Se meni keskeltä poikki...

Perjantaina meillä ois taas tokotreenit ja meillä treenaaminen on ollut kyllä aika vähäistä tällä viikolla. Mitä nyt vähän seuraamis, sivu ja kontakti harjoituksia ollaan otettu lenkin ohessa vähän puolihuolimattomasti. Pitäis vähän tsempata mutta kun töitäkin pitää tehdä ja pääsykokeisiin lukea!