Sivut

maanantai 6. helmikuuta 2012

ja kennelyskää....

Koululla on taas kennelyskäepidemia (lue: hysteria) liikenteessä. Meidän luokan koirilla ei ainakaan toistaiseksi ole tartuntoja ollut. Toivottavasti tämä pakkanen vähän rajoittaa levitystä.

Itteä kyllä vähän hirvittää tuon pennun suhteen ku rokotuksetki on vasta ens viikon tiistaina. Eikä tuolla kakaralla ole vielä sitä KC-kennelyskä nenäsumutettakaan. Nyt jos se jostain tartunnan saa niin rokotuksia ei voida kipeälle koiralle laittaa.. No ei tässä auta voivotella. Yrittää vaan pitää koirien kontaktit muiden koirien kanssa minimissään.

Ens viikolla on tosiaan siis se Hilman rokotus Kälviällä Pentti Tapiolla, jossa samalla kuvataan Lyylin selkä ja lonkat, sekä tarkistetaan polvet ja sydän. Hirvittää kyllä jo valmiiksi, Lyyli ei ole koskaan kipeältä näyttänyt ja on muutenkin yli energinen touhottaja, mutta ranskiksilla on niin paljon selkäongelmia, että enpä usko että vältytään siltä etteikö siellä yhtään mitään olisi. Toista takajalkaa on kesällä hetkellisesti nilkuttanut mökkireissun jälkeen kun riehui kaverin bokserin kanssa. Hieroja sanoi viimeksi että siinä jalassa ei olisi lihakset kehittynyt aivan samalla tavalla kuin toisessa jalassa, joko jäänyt kolahdus lihasmuistiin tai sitten jossain on jotain häikkää. Lyylillä on nyt tänään hieronta-aika meidän koulun aikuisopiskelijalle Marjalle, joka on käynyt Tampereen urheiluhierojakoulun, katsotaan vähän, että miltä Lyyli Marjan käsissä vaikuttaa. Noh tiistainahan viimeistään nähdään röntgenissä onko missään mitään ja mitä on jos on.