Sivut

tiistai 12. kesäkuuta 2012

Kesän näyttelyt lähestyy

1.7 Nami on menossa Ruotsiin kv näyttelyyn, 8.7 Senni pentu osallistuu Kokkolan kv näyttelyyn ja 14.7 on Lyylin vuoro käydä kehässä Oulussa ja 15.7 Hilma ja Ruuti, sekä Una osallistuvat Oulun kehiin. Toisinsanoen mun kahden viikon kesäloma menee näyttelyiden parissa, mutta sehän passaa mulle! Oishan tuo ollut mukava päästä Heinäkuun toisella viikolla käymään vähän ulkomailla, mutta saa nyt nähdä miten sen sais mahdutettua kalenteriin.

Hilman kanssa oon ottanut todella vähän näyttelytreeniä kun kaikki aika on mennyt tottisteluun. Otettiin kyllä yks päivä vähän näyttelytreeniäkin mutta se Hilman näyttelyjuoksu on lähinnä seuraamista, etujalat nousee korviin ja näyttää hirveältä. Saapa nähdä tuleeko kehässä siitä siis yhtään mitään. Mutta Hilmastahan ei pitänytkään tulla mikään näyttelymissi vaan tokokoira ;) joopajoo... Seisoo se hienosti paikallaan ja antaa vieraiden kosketella ja katsoa hampaat.
Myös Senni pennusta on saatu kuulumisia ja on osallistunut koirakoulun kursseille Vaasassa, jossa on opeteltu mm. istumista, koirien välistä pujottelua, maahanmenoa ja sivulletuloa. Senni oli käynyt myös mätsäreissä treenaamassa, jotka on pääosin menneet ihan kivasti. Viimeisimmällä kerralla oli vain säikähtänyt jotain kehässä. Toivotaan että ei nyt jäänyt kakaralle mitään kammoa, että ei sitten tarvi turhaan jänskättää Kokkolassa.

Senni
Senni on selvästi perinyt ulkonäkönsä isukilta Hugolta
Senni uintikeikalla
Hilman Belcando ruokakokeilu näyttää sujuvan hyvin. Rapsuttelu on vähentynyt ja tosiaan pimpsan ympäriltä on lähtenyt se omituinen ruskea töhkä täysin pois. Vielä en kuitenkaan uskalla sanoa mitään johtopäätöksiä kun ruokaa on syöty vasta niin vähän aikaa. Näyttää niinku tuo koira ois saanu viikon aikana ihan hirveesti lihasta luiden ympärille, minusta se näytti viime viikosta vielä niiniin rimppakintulle että. Kyllähän se ruoka saa ihmeitä aikaan.

Tänään käytiin Hilman kanssa treenailemassa liikkeestä seisomista, joka on jo huomattavasti edistynyt ihan muutaman päivän jälkeen. Välillä tahtoo vaan neidillä mennä sekaisin että sanoinko seiso vai olinko hiljaa, eli välillä tarjoaa pysähtymisestä yllättäen seisomista vaikka kuuluisi istua ja välillä istuu vaikka sanon "seiso", eli vähän on hakemista vielä. Mutta hyvin sieltä se seiso tulee kun vähän hakee ja pysyykin siinä vaikka jatkan matkaa eteenpäin. Otin tänään pitkästä aikaa vähän luoksetuloa ja neitihän tulee ihan täysiä kun annan käskyn. Lopuksi otettiin vähän vielä liikkeestä maahanmenoa ja kivoja leikkejä retkulelulla. Harmittaa että en kerennyt väsätä mistään estettä ja harjoitella sitä ennen perjantain treenejä.

Niin joo ja tosiaan Namilla on hierontaan meno perjantaina! Oon ollut kyllä nyt tosi laiska sen venyttelyssä joten saa nähdä tuleeko noottia. Mutta onhan tuo ollut huomattavasti taas vetreämpi oma itsensä, vaikka onkin ollut kovassakin liikkeessä.

Loppukevennykseksi kuvia meidän Hilmasta ku se oli vielä ihan pököntiira.. Voi koiranpentu.. Miksi sitä taas haaveilee pennusta kun JUST on loppunut se pissaaminen ja kakkaaminen sisälle ja arki helpottuu? ...mutta meillehän ei neljättä koiraa tule... ennenku mulla on se iso talo ja piha. ;)


Hirviä peto
Mini Hilma <3