Sivut

tiistai 19. kesäkuuta 2012

Ensimmäinen videopostaus Hilman treeneistä.

Tänään on pennut täyttäneet 7kk! Hirveetä mihin tämä aika oikeen menee?

Chic's Joy Charmante Charlotta "Hilma" 


Päätettiin eilen vähän ottaa videota Hilman tottis "osaamisista" ja aika vaihtelevalla menestyksellä onnistui. Ai että ku videosta tuli mahtava, HAAHA!  Löysin tietokoneelta jonkun windowsin oman biisin videoon ja satunnaisesti vieläpä valittuna. Tuossa kamerassa on niin pieni muistikortti, että videoita mahtui rajallinen määrä kameraan ja välissä joutui huonompia poistamaan. Lisäksi tuolla kentällä oli ihan hulluna sääskiä ja Hilma raukka videollaki kummastelee nuita öttiäisiä jaloistaan. Noh onpahan sitte ainaki kehityksen varaa videoissa ja pääasia, että näkee heti ne omat hirveet virheet videolta ;) 

Tosiaan me ollaan vasta aloittelijoiden asteella, mutta kokoajan opitaan lisää. Itse olen ensimmäistä kertaa viime syksynä tosissaan perehtynyt tokoiluun, mutta vieläkään en todellakaan muista esim. kaikkien luokkien liikkeitä. Aiemmin ollaan vaan puskatokoiltu ja tehty vähän sinneppäin juttuja.. Suurimmat perusopit on opittu syksyllä Kannuksessa kun olin vielä kennellinjalla. Hirveesti ollaan nyt kuitenkin opittu uusia asioita Oulun koirakoulun kursseilta. Nuilla kursseilla ollaan lyhyen ajan sisään edistytty ja opittu ihan hirveesti asioita. Mutta paljon on vielä edessä kuten videolta näkyy, niin koiralla kuin etenkin myös minulla.

Videolta siis havaittavissa harjoituksia: seuraaminen, liikkeestä maahanmeno, liikkeestä seisominen ja luoksetulo. Palkkaamiset rajasin videosta pois, että ei olis niin pitkä ja tosiaan palkkasin koiraa eri osioiden välissä leluilla ja kaukopalkalla (ruokaa kipossa), sekä kesken harjoituksen makupaloilla. Eilen muuten myös otettiin ensimmäinen 2min paikkamakuu.