Sivut

maanantai 30. huhtikuuta 2012

Hyvää Vappua!!


Koirat pääsi juoksemaan nurmikentälle vielä ennenkuin auto starttasi kohti Vaasaa

Senni on lauantaina kotiutettu takaisin Vaasaan. Meillä Hilma ihan selvästi ikävöi tappelupukaria ja oikein mökötti eilen kun tultiin takaisin. Mutta onhan se kyllä tosi väsynytki nyt ku ei oo saanu (lue: ei ole malttanut) nukkua kahteen viikkoon kunnolla. Senni on upea koira, se on ihan isänsä näköinen mutta tietenkin narttumaisella tavalla tyttö kun on. Sillä on mukava rauhallinen luonne ja se tykkää kaikista. Senni oli jo ihan pienenä pentuna sellainen kun sille höpötti ja lässytti niin se oli tulossa heti syliin ja häntä viuhui kovasti. Ei Hilmaa vaan moinen ihmisten nuoleskelu kiinnosta.
Alkuun Senni jännitti meillä ollessaan joitain tilanteita esim, oudot haukkuvat/murisevat koirat, oudot ihmiset, jotka eivät osaa lähestyä koiraa oikealla tavalla (tunkeudutaan väkisin koiran lähelle, kroppa kallistuen koiraan päin ja tuijotetaan koiraa silmiin.. jne).
Meillä kävi paljon vieraita parin viikon aikana ja Senni otti kaikki häntä heiluen iloisesti vastaan ja ulkona käytiin paljon harjoittelemassa koirien ohitustilanteita ja Senni pääsi myös tutustumaan paljon muihin kiltteihin koiriin meidän koirien lisäksi, kuten veli Robiin ja sisko Unaan, kääpiöpinseri Ricoon, parsonrusseli Bambuun ja muutamaan kilttiin koirapuistokoiraan. Senni tuntui saavaan hirveesti rohkeutta Namista ja Hilmasta seuraamalla, että miten ne käyttäytyy.

Ja mikä parasta Lyyli pääsi nyt kotiin!! Se on kyllä selvästi nauttinut vain olostaan äidin hoivissa. Lyyli oli päässyt oikein sänkyynkin nukkumaan ja sille oli uusi lelu ostettu. Lyylillä ei koko kahden viikon aikana ole ollut mitään ongelmia tai kipuja, mitä ilmeni silloin n. kuukausi sitten yhtenä päivänä ennen meidän reissuun lähtöä. Liekö sitten ollut liikaa tuo Hilman höykkyytys pienelle. Me ollaan kyllä kokoajan oltu tarkkoja siitä, että Hilma ei saa Lyyliä höykkyyttää, mutta kun ihan kokoajan niitä ei pysty vahtimaan. Se on heti jäähyn paikka Hilmalle, jos ei usko. Eilen Hilma ja Lyyli pääsi juoksemaan vapaana ulos ja Hilma kyllä näyttää ymmärtävän kuitenkin, että Lyyli on pienempi, eikä sen kanssa voi riehua samalla tavalla kuin sisarusten. Leikin eron oikein huomaa nyt kun on seurannut nuita sisarusten leikkejä.

Namiki innosti oikeen riehumaan :D
Nami ja Hilma
Itse tappelupukarit Hilma ja Senni

Järjen riemuvoitot

Nami ja kattokaa nyt tuota häntää. Toisella on tullu siihen niin paksu ja mahtava karva ja se on menny ihan kiharalle!
Senni ja Hilma
 Hepuliiiii. Tämä kuva on otettu tuon ensimmäisen kuvan jälkeen.. Eipä ne kauaa siinä hienossa asetelmassa pysyneet.
Kiltit pienet pennut.

Ja voihan Nami minkä meni tekemään. Nami aloitti juoksut nyt ja tietenki paria päivää ennen luonnetestiä. No eihän me siihen sitten saada osallistua nyt.. Toivottavasti saan edes rahat takaisin. Ei auta kuin katsella myöhemmälle ajankohdalle testiä. Ainakin rottweiler ja vanhaenglanninlammaskoira yhdistys olivat järkkäämässä tälle kesällä Ouluun testejä.