Sivut

sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Seinäjoen kansainvälinen näyttely 30.10.2010

Lyyli tänään Seinäjoen näyttelyssä, nuorimpana osallistujana junioriluokassa kolmentoista nartun joukosta ERI, JUN2! Passaa olla ylypiä meidän neidistä!

Lyyli on ollu mun kans nyt viikon täällä Kannuksessa ja meidän yhteiseloki on alkanu sujumaan vähän paremmin ku Niko ei oo sitä lellimässä ja antamassa sille kaikkea mitä se haluaa. :D Aluksi oli kyllä niiiiiiin loukkaantunu siitä että joutu mun kans viettämään tylsää ja tympeää elämää ku ne lelut ja ruuat ei ilmestykään ilmaseksi taivaalta nokan eteen. Lyyli on nyt viikon aikana oppinu kunnolla menemään maahan ja välillä jo jopa ilman käsimerkkiä! Ja tiukassa se oliki. Vieläku saatais se menemään oikiaan asentoon niin että ei aina lipsahda lonkan päälle. Lylly hoksas tänään käskystä haukkumisen, haukkua tulee kylläki vielä vasta siten ku se on oikeesti tarpeeksi innostunut lelusta, ihan niin että tärrää ku haluais nii paljon sitä lelua. Ruoan kans en oo vielä uskaltanu yrittää.. Makupalat sille ei jostain syystä oo oikeen tällä viikolla maistunu tai sitte mulla on ollu vaan huonot namit, tänäänki sylki pihvitikun palaset suusta, että mitä paskaa mulle oikeen syötät.

Tällä viikolla on käyty myös canicrossaamassa, mutta sitä tehtiin opettajien koirilla, minulla oli malinois Minni vetämässä. Oli kyllä ihan huippua, otettiin nopeita mäkilähtöjä ja seuraavana päivänä oliki reidet ihan kiitettävästi jumissa juoksemisesta.

Nami mammalomailee kotona Oulussa Nikon kanssa ja se oli nyt viikonlopun hoidossa mun vanhempien luona Raahessa. Masu on kasvanu kuulemma paljon ja laskettuun aikaan on nyt noin 3vkoa aikaa. Axilurin matokuurin saivat Lyylin kanssa molemmat viimeviikolla ja hyvin on kyllä ruoka maistunut Namille. Vaihdettiinkin tuossa viidennen viikon paikkeilla odotus- ja imetysajalle ainakin Eukanuban Large Breed Puppy ruoka, lisäksi saa lihaa vaihtelevasti (naudan mahaa, broiskuja, jauhelihaa, maksaa noin kerran viikossa) lisäksi lohiöljyä ja biotiinia. Tuossa mietiskelin, että jos nyt kuitenkin vielä vaihtaisin sen ruuan RC:n Giant Baby Puppyyn.. Eläinkaupan myyjä väitti tuota Eukanubaa paremmaksi kuin RC:tä, onkohan kenelläkään ison koiran syöttäneellä kokemuksia molemmista?

Tässäpä olis vielä kuva meidän mammasta tiineyden 45.vuorokaudelta.


Tältä Nami näytti tiineyden 3.viikolla tokotreeneissä: