Sivut

lauantai 1. lokakuuta 2011

Mätsäri asiaa ja kentsuviikkoa!

http://kennel11.blogspot.com/2011/10/match-show-8102011.html

Yllä linkki, jossa mätsäri ilmoitus meidän luokan järjestämästä match showsta! Säästä ei tarvi huolehtia, sillä mätsäri on sisähallissa. Kaikki mukaan ens viikonlopun tapahtumaan ;)

Tämä viikko ollaanki Marin kanssa vietetty koirahoitolalla eli kennelillä, kentsulla jne :) On kyllä tullu nähtyä jos minkämoista koiraa. Alku viikko oli ihan rentoa ku oli vaan muutama koira hoitolalla mutta nyt loppuviikko on kyllä ollu rankkaa ku hoidettavia on ollu paljon, aamulla on aikanen herätys ja iltaan asti on sitte pitäny tehä hommia. Onneksi on kuitenki tauot välissä.

Omat sessukat ei sitte ookkaan paljo liikuntaa ja treeniä tällä viikolla saanu. Nami ainakin näyttää olevan tyytyväinen ku on saanu juoksujen jälkeen kunnolla levätä. Se on ollu tosi väsyny ja pahantuulinen. Muille vaan tiuskinu ja äksyilly. Eilen se oli jo vähän piristyny ku pääsi sakemanni Saran ja lapinkoira Lystin kans pellolle juoksenteleen. Keskiviikkona oltiin käytännöntunnilla tekemässä hakua, mutta Namin normaali innostus oli tällä kertaa kyllä jossain ihan muualla, tuli kyllä nyt vähän takapakkia. Ensimmäinen haku meni ihan pipariksi, se vaan aluksi haahuili jotaki ihan muuta, löysi kuitenki maalimiehen. Kaks muuta meni jo ihan kohtalaisen hyvin, mut on menny paremminki. Pistäsin sen kyllä nyt juoksujen jälkeisen ajan piikkiin. Tuulen avulla otettiin pari hakua, ihan testaamalla vaan, että miten koira reagoi piilossa olevan ihmisen kohdalla. Nami kyllä reagoi ihmisen hajuun ja lopulta meniki sinne, mutta sekin ois kyllä voinu paremmin mennä. Noo jospa ens viikon tunnit menis vähän paremmin ku koiraki on piristyny :)