Sivut

torstai 20. lokakuuta 2011

Namin tiineysultra ja hakuilua!

Syyslomaa ollan vietetty hyvinkin tiukalla aikataululla, tuntuu että tässä on koko viikko mennyt juostessa paikasta A paikkaan B! Nyt mulla on vapaapäivä! ja oon kerennyt koirienkin kanssa touhuta. Raahessa ollaan oltu äiskällä ja iskällä yötä ja tännää mentiin heti ekana hakuilemaan viereiseen mehtään. Namin kanssa otettiin neljä pistoa Niko maalimiehenä ja se kyllä löysi heti! Liekö sitten liianki mieluinen mies maalissa.. Saatiin jopa otettua pari kertaa ilmasun kanssa. Toki Niko joutuu vielä antamaan käskyn haukkumiseen, mutta haukkuipa kuitenkin! Lyylin kanssa otettiin pari helppoa pistoa aluksi, koska sen kanssa ei oo vielä hakua edes tehty, mitä nyt lenkillä muutaman kerran hassuteltu. Aluksi se luuli että siellä risukossa on joku mörkö, selkäkarvat pystyssä pöhisten meni kattomaan, mutta hoksas kyllä aika äkkiä että siellähän onki vaan Niko. Noh mutta hyvin meni näin ekakertalaiseksi kuitenki.

Tiistaina käytiin Namin kanssa tiineysultrassa Kaakkurin eläinklinikalla. Oli kyllä mun mielestä tosi kiva ja hyvä palvelu tuolla. Ekaa kertaa oltiin siis käymässä kyseisellä klinikalla. Ouluvet:iin ei saatu aikaa, joten turvauduin sitten toiseen samanhintaiseen.
Serkkuni Minnan kanssa lähdettiin sitten ajelemaan kohti klinikkaa ja minä ainakin olin hyvin tyypilliseen tapaani kovinkin pessimistinen Namin tiineyden suhteen. Parempi uskoa ettei siellä mitään ole, onhan se sitten paljon parempi yllätys jos siellä jotain onkin ;-) Lääkärisedän ja avustajan kanssa kipattiin sitten koira heti sellaiseen pehmeään "kouruun" johon saatiin koira selälleen ja masusta leikattiin ylimääräiset karvat pois. Jutusteltiin siinä niitä näitä kun lääkäri ajeli karvoja ja levitteli geeliä mahaan. Selitin siinä hermostuksissani myös olevani eläintenhoidon opiskelija. Lääkäri laittoi ultran masuun ja kuvassa näkyi heti jokin musta pyöreän muotoinen... Setä siinä kysyi sitten että "noh miltäs se eläintenhoidon opiskelijan mielestä näyttää?" Häjissäni siinä sopertelin "että että että kun vasta ekaa vuotta...", vaikka tajusin kyllä mikä se musta möykky siinä oli, kun niitähän sieltä viimeksi viime syksynä ultrasta etittiin eikä niitä sieltä löytynyt. Setä siinä sitten totesi että tiineenähän se on. Laskettiin että kuusi sieltä näin nopeasti katsomalla löytyi, mutta lääkäri kertoi sitten, että se on vain suuntaa antava määrä. Voi olla lopuksi vähemmän tai enemmän, mutta ei kovin hirveästi pitäisi määrän heittää.

Vielä ainakin tuntuu Nami olevan ihan suht pirteä. Tissit on turvoksissa, mutta maha ei juurikaan kovin iso ole. Jaksoi hyvin hakumetälläkin vielä juosta ja hakea. Muutenkin aiotaan jatkaa lenkkeilyä ja irtiolemista, että pysyis mahdollisimman hyvässä kunnossa. Tietenkin vähän rajoitetaan riehumista ja hyppimistä. Nami jää mammalomailemaan tästä viikosta alkaen Nikon kanssa kotiin ja Lyylin kanssa lähdetään jatkaan opiskelua Kannukseen maanantaina, jos nyt vain vielä saan luvan opettajalta moiseen vaihtoon, tuntuis ainakin että se onnistuis? :--)

Tällä viikolla Nami vaihdetaan myös penturuoalle Royal Caninin Giant Starterille ja matokuuri pitää myös antaa niin Lyylille kuin Namillekkin.
Laskettu aikahan sillä on marraskuun 18pvän tienoilla ja pentujen luovutus on sitten tammikuussa 2012.
Lisää informaatiota pentueesta löytyy kotisivuilta: http://ilopilleringeisha.webs.com/