Sivut

perjantai 12. joulukuuta 2014

H-hetki lähestyy!

Namin tiineys on edennyt vuorokausiin 61! Täällä kaikki on sujunut tähän asti hyvin. Namille maistuu vielä ruoka ja uni hyvin. Seesteistä ja rauhallista lopputiineyttä ollaan täällä siis vietelty. Ainakin Nami on viettänyt.. Minä olen ollut viimeisiä viikkoja puurtamassa koulun penkillä ja vähän töissäkin, ennen joululoman alkua.

Asunto on laitettu uuteen järjestykseen jo tovi sitten eli makkari on kokonaan Namille ja pennuille varattuna. Synnytystarvikkeet on ostettu ja kerätty pentuhuoneeseen valmiiksi.
Hyllyssä valmiina on kuumemittari, jolla on jo lämpöjä tämä viikko mittailtu. Kumihanskoja, liukastusainetta, nutriplus geeliä (energialisä Namille synnytykseen ja sen jälkeen), käsidesiä, sakset, lankaa (napanuorien mahdolliseen sitomiseen), äidinmaidonkorviketta varalta, pentujen merkitsemispannat ja iso kasa pestyjä pyyhkeitä ja alustoja pentulaatikkoon.

Nyt vain jännityksellä odotetaan milloin synnytys alkaa ja montako pentua on tulossa. Minun veikkaus on 5 pentua. Masu ei kyllä nyt aivan niin älyttömän isolta näytä, ne on nuo tissit mitkä röllöttää ;)

Viime viikonloppuna oli messukeskuksessa Helsinki Winner ja Voittaja 2014 näyttelyt. Käytiin äitin kanssa katsomassa lauantaina bordeauxindoggit ja suomenpystykorvat. Borkkuja oli lauantaina ainoastaan yksi suomalaisen kasvattama koira, pentujen tuleva isä, Maxento Bentley "Boris". Boris on kyllä niin hieno poju! Minun silmään terveen ja sporttisen näköinen. Eipä ole Boriksella ainakaan naama liian läjässä, eikä massaa liikaa.

Maxento Bentley "Boris"

Boris ja Linnea
Eveland Bozena

Amazonite Roumba


Tässä muutamia otoksia myös pystäri kehästä. 
Katriina ja Joiku 7kk

Holohongan Syystuuli

Kekkeruusin Ulriikka

Sukunimi's Miss moneypenny (Venäjä)

Tiltu & Loukkaharjun Lapinukko


Tulipa tuossa vähän askarreltua tänään, nimittäin koiranäyttelyihin hihna. Näitä tällaisia oli nyt todella paljon messarissa myytävänä eri kojuissa. Ostettiin sieltä yks, mutta pakko oli nyt sitten tehdä tällainen itse. Hihnaan tarvikkeet ostin Sinellistä ja hintaa tarvikkeille kertyi reilut 14e. Mielestäni turhan kalliiksi tuli kun valmiita hihnoja sai messarista 20 eurolla. Netistä kuitenkin näytti saavan samanlaisia tarvikkeita hieman halvemmalla.

Kokeilussa olisi seuraavaksi kultainen paksumpi hihna kultaisilla helmillä borkulle.
Tilauksessa on yksi turkoosinen hihna kultaisilla helmillä. Pienempiä hihnoja teen seuraavaksi myös mm. pinkistä, kirkkaan punaisesta ja turkoosin sinisestä, yhteensopivilla helmillä. Jos joku on kiinnostunut tilaamaan niin viestiä toiveineen voi laittaa. Hihnan voi tilata myös ilman lukkoa noutajatalutin mallisena. Hinta 15e.