Sivut

sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Pentujen ekat ulkoilut!

Pennut ovat tänään 5vkoa ja 2pvä vanhoja. Tänään on käyty ensimmäiset ulkoilut kokeilemassa. Meillä oli koko konkkaronkka jouluaaton vanhemmillani mukana, tänään tultiin kotiin. Saivat samalla sosiaalistamista autokyytiin, uuteen paikkaan ja ulkoiluun. Tuossa meidän pihalla on niin huono lähteä totuttelemaan ulkoilua ja onhan se ihan eri päästä omakotitalon pihalle juoksentelemaan kuin luhtitalon pihassa. Ulkona ei kuitenkaan kauaa pystynyt vielä olemaan, ihan muutama minuutti, että saivat Nami äipän perässä tallustella.

Pennut saivat tänään myös kolmannen matokuurin. En jotenkin ollut vakuuttunut tuosta Canex pastan tehosta, joka annettiin 4.vkon iässä, joten päätin varmuudeksi antaa vielä Axilurin. Matoja ei kuitenkaan ole kakoissa näkynyt. Aavistuksen oli masut löysällä tuosta matokuurista, mutta ovat saaneet nyt maitohappobakteerijauhetta piimä sösselön seassa.

Meille kävi sellainen ikävä juttu, että pentutestaaja perui tulonsa. Meillä olisi pitänyt olla keskiviikkona pentutesti aika pennuille, mutta testaajalla on niin kovat raskauspahoinvoinnit, ettei valitettavasti pääse tulemaan. Yritän vielä jos saisin sen myöhemmälle viikolle tai jonkun muun korvaamaan. Itseä kuitenkin kiinnostaisi saada se ulkopuolisen arvio pentujen luonteista. On muutamia muitakin jotka tekevät pentutestejä Oulussa, mutta osalla testin hinta oli jopa kolminkertainen, verrattuna siihen mitä se olisi ollut tällä varatulla testaajalla.

Tässäpä olisi vielä heilahtaneita ja hyvin nopeasti näpsittyjä ulkokuvia pennuista: