Sivut

keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Näyttely ja linnunhaukkukoetuloksista!

Meidän suomenpystykorva Rita haukkui hienosti ensimmäisessä linnunhaukkukokeessaan Lieksassa Tiistaina 29.11.2011. Virallisia tuloksia ei ole vielä tullut mutta alustava arvio on että AVO1 ja yli 70pistettä olisi räpsähtänyt meidän 1v. 3kk ikäiselle neidille. Iskä onkin tehnyt paljon sen eteen töitä ja kulkenut koko syksyn metillä Ruotsia myöden. Meidän Samu pystis on viikonloppuna lähdössä myös linnunhaukkukokeisiin Kauhajoelle ja poika onkin yhtä VOI1 tulosta vaille käyttövalio, toivotaan nyt että se viimeinen tulos sieltä saataisiin.

Rita oli meidän mukana messarissa Helsingissä näyttelyissä ja oli lauantaina 2.12.2011 junnuluokassa ERI3. Karvattoman koiran tulokseen oltiin ihan tyytyväisiä, Ritalla ei ole vielä pentukarva kunnolla lähtenyt, eikä uutta kasvanut tilalle. Sunnuntaina 3.12.2011 Rita oli EH.

Tässä meidän Riittaliinista vielä kesällä otettu kuva, Rita on kuvassa vielä pentukarvassa


Lyyli oli Helsingin messarissa molempina päivinä (2-3.12.2011) JUN EH. Ihan hyvät arvostelut sai, niihin olin tyytyväinen ja tiukat tuomarit oli. Juniori titteliä oli moni lähtenyt hakemaan ja ainakin mitä toisen päivän osallistujamääriä laskin niin narttuja oli junnuluokassa 19.


Kuva: Tanja Siira

Kuva: Tanja Siira