Sivut

perjantai 9. joulukuuta 2011

Jauheliha kermaviili vauvoja.

Kermaviiliä on joka paikassa, on tassut, korvat ja nenut täynnä. Alustaki tuntuu killuvan kermaviilin ja jauhelihan vallassa. :) Pennut on tiistaista asti maistelleet kermaviiliä pikkusen kerran päivässä. Tänään tuli kolme viikkoa täyteen ja maisteltiin sitten kermaviiliä höystettynä jauhelihalla. Hyvin tuntui maistuvan, suoraan lautaselta jo napostelivat menemään. Myös Canex matokuurin saivat kaikki jo tiistaina. Myös Namppa äitykkä madotettiin Axilurilla. Pennut on alkaneet kävellä pidempiä matkoja, haukahtelevat ja murisevat toisilleen. Osalla hännätkin heiluu ja painileikkejä ovat aloitelleet. Pissit ja kakitki on alkanu hienosti kuin itsestään tulemaan sanomalehdille. Osalla tulee viltille, mutta mitä olen nuita seuraillut niin tosi moni käy lehdellä pissillä ja menee sitten takaisin viltille nukkumaan.

Tänään meille tuli postissa vauvoille metallinen ruoka"baari" kippo, josta on helppo useamman pennun syödä yhtäaikaa, keskellä on koroke, ettei tassut menisi niin helposti kuppiin, vaan veikkaanpa ettei paljon estele! ja hienot pannat tulivat myös tänään! Tytöille pinkit ja pojille ruskeat! Vielä on liian isot, mutta eiköhän ne viimeistään luovutukseen mennessä ole sopivia. Tarkoituksella otin vähän isommat niin on sitten pennuille ensimmäiset pannat valmiina kun kotiin menevät. Pentupakettiinkin on jotain pientä jo tullut ostettua, vähän leluja ja makupalatikkuja, pyyhkeet jne.

Pentuja on paljon sylitelty ja istuskeltu pentuaitauksessa. Tykkäävät ilmeisestikin kun niille pitää seuraa, menee hetki kun sieltä on useampikin kiipeämässä syliin nukkumaan ja loput käpertyy vierustalle ihan iholle kiinni nukkumaan. Tänään oleilivat olkkarissakin muutaman tunnin, Namin tissihoidon jälkeen pääsivät maitobaariin Namin nahkapedille. Namilla on jatkettu tissien hautomis hoitoa vaikka antibioottikuuri loppui, muutamasta tissistä tulee vielä hiukan eri väristä maitoa ja maanantaina mennään käymään eri eläinlääkärillä jos tilanne ei muutu viikonlopun aikana. Huomattavan paremmaksi tilanne on kuitenkin muuttunut siitä mitä se oli melkein 2.viikkoa sitten.
Nami ei oikeen välitä kovin pitkiä aikoja imettää enää, vauvoilla nimittäin on alkanut hampaat puhjeta.

Meillä kävi tänään myös vieraita katsomassa pentuja ja Nami ei ollut kyllä yhtään mustis pentujen suhteen, sivusta seuraillen katseli kun vieraat sylitteli ja silitteli pentuja. Jonkun kiljahtaessa se kyllä syöksyy hippulat vinkuen tarkistamaan ettei kenelläkään ole mitään hätää.

Kuviakin tuli otettua, mutta kameran johto on Kannuksessa koululla, joten maanantaina jos sais sitten kuviakin lisäiltyä!