Sivut

maanantai 4. helmikuuta 2013

Kajaanin näyttelyn tulokset ja kuulumisia

Kajaanissa oltiin näytelmissä 12-13.1. Mukana borkkukehissä oli Chic's Joy Belle Beatrice "Una", Chic's Joy Coquine Coralie "Ruuti" ja Chic's Joy Royal Robin "Robi". Sunnuntaina ranskiskehissä käytettiin meidän Raspingroast Little Miss Sunshine "Lyyli". Eihän se reissu nyt niin nappiin mennyt, mutta mitä voi odottaa keskeneräisiltä junnuilta, tosin paikalla oli tiukka tuomarikin.
Lyylin arvostelu oli mun mielestä hyvä, mutta tuomari valitsi kaikki fawnin väriset ranskikset, hyvä että edes vilkaisi brindlejä.. Lisäksi itse säädin siellä kehässä ja lupasin että Lyylin kanssa en enään kehään lähde. Saa joku muu näyttää sen kun se ei multa ikinä onnistu!! :D Aina mennään jotaki koikkaloikka laukkaa..

Näyttelypaikkana Kajaani oli kyllä aika kamala. Halli oli hiekkapohjaa ja sitä hiekkaa oli sitte ihan joka paikassa. Kuvauspaikkanakin todella heikko. Kaikki kuvat on ihan keltaisia kun ei oikein ollut valoa. Paikka oli ihan tukossa ja muutenkin todella ahdistava. Toista kertaa ei kyllä varmaan tule lähdettyä. Harmi, sillä työpaikan mökillä Vuokatissa viihdyttiin kyllä hyvin. Jospa siellä olis joku ulkonäyttely joskus..

Niihin arvosteluihin:

La 12.1
Tuomari: Marja Talvitie

Robi JUN 1 EH

"Erittäin hyvän tyyppinen.
Vielä ikänsä mukaisesti kesken kehityksen oleva,hieman lyhyt uros.
Hyvä pää. Erinomainen kaula. Lyhyt rintakehä. Riittävät etukulmaukset ja hyvät takakulmaukset. Liikkuu hyvin sivulta katsoen. Esiintyy rauhallisesti.
Tarvitsee paljon aikaa kehittyäkseen."


Robi ja tuomari
Anna-Maria ja Robi

Una JUN 1 EH

"Hyvän tyyppinen. Oikea pään malli. Hieman niukat etu-, ja hyvät takakulmaukset. Vielä kevyt runko. Liikkuu vielä kovin löysästi edestä ja ahtaasti takaa. Tarvitsee aikaa valmistuakseen''

Una


Ruuti JUN H

"Kovin lyhyt. Hyvä pää. Hieman liian kaareva lantio ja liian takakorkea. Kovin niukat etukulmat, kovin löysät kyynerpäät. Liikkuu löysästi edestä. Seisoo ja liikkuu ranskalaisittain. Tarvitsee paljon aikaa kehittyäkseen."

Ruuti (ainut kuva minkä olin Ruutista koko näyttelystä ottanut..)
SU 13.1
Tuomari: Massimiliano Manucci

Lyyli NUO EH

..arvostelu tulossa, kunhan löydän lapun..Muihin ajankohtaisiin asioihin.. Suunnitteilla on koko kasvattiporukan kanssa pentutaapaaminen Vaasan kansainväliseen näyttelyyn. Toivottavasti jokainen sai sen mun sähköpostin, jossa ilmoittelin asiasta. Osa vastailikin mulle jo ja olen pahoillani, että en ole kerennyt vastailemaan takaisin. Tässä on ollut muutto ja muuta härdelliä. Muistutan vielä, että näyttelyn halvempi ilmottautuminen on 27.2 asti ja tällöin osallistumismaksu on 36euroa ja 12.3 mennessä ilmoittautuneille 39euroa. Osa on jo ilmoittanut että on varmasti lähdössä mukaan ja osa vielä miettii osallistumista. Toivottavasti saadaan mahdollisimman iso porukka kasaan. :)

Namin astutus asioita ollaan harkittu ja toinen astutus on siis tällä hetkellä vielä harkinnassa. Juoksut tulossa keväällä. Uroksesta ei olla vielä lopullisia päätöksiä tehty, mutta tietoa tulossa lähiaikoina, että mihin lopputulokseen tullaan.

Suomenpystykorva Koppelokankaan Rita ollaan viemässä astutusreissulle tällä viikolla. Rita on tutkittu terveeksi pystiksien PEVISA:n osalta (silmät ok, polvet 0/0). Rita on suomen muotovalio ja haukkunut linnunhaukkukokeissa mm. AVO1 ja VOI3 tuloksia. Rita on saanut urossuosituksen pystykorvajärjestöltä. Uroksen ilmoitan ja kuvia laitan kun/jos astutus on onnistunut. Sen verran paljastan, että uros on suomen käyttövalio ja saanut ihan hyviä näyttelytuloksia.

Lopuksi vielä muutama hauska kuva Robista, sekä muutama kuva Chic's Joy Marvellous Margot "Sennistä" Vaasan Match Showsta.
Sari ja Senni
Kiitos Annakaisalle kuvista!