Sivut

sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Viikonlopun näyttelytuloksia!

Hiljaiseloa on ollut blogin osalta, sillä itse oon tällä hetkellä Helsingissä ja työhommat on vieny kaikki mehut, eikä oo jäänyt aikaa kirjoitteluun. Eikä kyllä ole päässyt koirienkaan kans mitään touhuamaan kun koirat on Nikon kanssa kotona.

Viime viikonloppuna oltiin Lieksassa Koppelohaukuissa Ritan kanssa ja tuloksena oli VOI3 64pistettä. Ensimmäistä kertaa olin Ritan kanssa metässä ja siihen nähden meni oikeen mallikkaasti. Pistettä vaille jäi VOI2 tuloksesta.. Mutta edessä on tälle syksylle useampiakin kokeita, joihin Rita on isän kanssa osallistumassa. Lisäksi isä sai nyt linnunhaukkukoetuomarin paperit.

Tänä viikonloppuna kuitenkin äiti ja sisko tuli tänne Helsinkiin ja vietettiin pari yötä Sokos hotel Flamingossa. Päivät vietettiinkin Lyylin ja Ritan kanssa Helsingin Syys Mastery näyttelyssä. Sen sijaan meidän 9kk ikäiset kakarat oli Limingan näyttelyssä tänään.

LIMINGAN NÄYTTELY 2.9.2012

Chic's Joy Belle Beatrice "Una" JUN ERI, SA, PN2, VASERT
Arvostelu: '' 9 months old. Strong bones. Good proportions. Good head with enough wide skull. Enough wide under jaw. Good eye shape. Still needs (?).. strenght bod. Correct tail set. Good front. Good movement for age.''

Chic's Joy Coquine Coralie "Ruuti" JUN ERI, SA, PN3
Arvostelu: "Strong bones. Enough substance in body for age. Good head with enough stop. Good earset. Good bodystructure for age. Very good angulations. Correct tail set. Moves well for age."

Tuomari: TINO PEHAR

Una

Una

Ruuti ja Una

HELSINGIN SYYS MASTERY NÄYTTELY

1.9.2012

Raspingroast Little Miss Sunshine "Lyyli" NUO ERI3

Tuomari: JOUANCHICOT CHRISTIAN

2.9.2012

Koppelokankaan Rita KÄY ERI, SERT, ROP ja Suomen Muotovalio!!

Tuomari: SAIJA JUUTILAINEN

Helsingin näyttelyn arvostelut meni sitte äidin mukana Raaheen, joten en nyt sitten saanu kirjoitettua.. Harmi molemmat sai tosi hienot arvostelut, täytyy julkaista ne myöhemmin..
Meillä oli tosi mukava tuomari tänään ja olin kyllä postiivisesti yllättynyt. Tosi iloinen ja hymyileväinen ja lähestyi koiria sievästi. Ritakaan ei väistänyt tuomaria ollenkaan.

Rita

Rita tosiaan täytti 2.v tuossa 30.8 ja pohjalla oli jo AVO1 linnunhaukkukokeista ja tarvittiin siis se viimeinen serti muotovalioarvoon. Hieno Rita!

Tässäpä vielä lopuksi muutama kuva Chic's Joy Marvellous Margot "Sennistä" 9kk.

Kuva: Sari Mäkelä

Kuva: Sari Mäkelä