Sivut

torstai 23. elokuuta 2012

Kiireistä syksyä.

Blogin kirjoittaminen on nyt väistämättäkin jäänyt vähemmälle. Vietän itse erinäisissä työhommissa muutamia viikkoja nyt syksyllä Helsingissä ja koiratkin on tällöin Nikon kanssa keskenään kotona. Omalta osaltaan myös koirat ovat aivan hitusen olleet osallisia näihin mun työprojekteihin ja myöhemmin  paljastuu myös teille mistä on ollut kyse. Mutta tällä hetkellä en vielä viitsi mitään paljastaa ;)

Hilman kanssa ollaan vähän ehditty ottaa välillä treenipätkääkin vaihtelevalla menestyksellä. Välillä menee ku ajatus ja välillä ei kiinnosta mikään. Hajuista se on ihan älyttömän kiinnostunut ja sen kanssa kannattais tosissaan harkita mejä hommia. Suurin ongelma kuitenkin tokosssa on nyt tällä hetkellä se, että Hilma ennakoi hirveästi, kun esim. tehdään liikkeestä seisomaan jättöä niin se saattaakin mennä liikkeestä maahan tai sivulletulossa se tulee hienosti sivulle, mutta lyökin malttamattomana yllättäen maahan ennenkuin olen edes mitään kerennyt sanoa. Mutta ehkä se johtuu juuri siitä, että sitä treeniä on tehty nyt niin vähän ja toinen on sitten niin älyttömän intopiukeena kun vihdoinkin se emäntä jaksaa jotain touhuta.. Seuraavalla tokokurssille oli tarkoitus osallistua, mutta se siirtyneekin talveksi jos vain kursseja riittää. Hyppyä ei olla oma aloitteisesti harjoiteltu vielä ollenkaan. Kaikki muu alokasluokan liikkeistä alkaa olla pientä hiomista vaille valmista. Kunhan nyt vain olisi aikaa enemmän treenata.. Toivottavasti myöhemmin syksyllä.

Ylihuomenna on lauantai ja me suunnataan äidin kanssa Lieksaan koppelohaukkuihin ja Rita pystishän meillä lähtee mukaan. Ens viikonloppuna meillä on sitte edessä Helsingin syysnäyttely ja mukana on Rita ja Lyyli.

Hilma 9kkLyyli <3