Sivut

lauantai 7. heinäkuuta 2012

Sankarikoira Pipsa

Oli aivan pakko linkittää juttu Iltalehdestä bordeauxindoggi Pipsasta, joka oli ajanut murtovarkaat tiehensä. Pipsa kun on samasta kennelistäkin lähtöisin kuin meidän Ilopillerin Geisha "Nami". 

Olen monesti miettinyt, että mitenkähän mahtaisivat omat sessut reagoida moiseen murto yritykseen? Luulen että Namin osalta ei olisi kenelläkään meille asiaa. Lyyli haukkuis ilmoitukseksi, mutta Hilma ottaisi varmaan häntä heiluen vastaan? Hilma ilmoittaa kyllä haukulla tulijoista ja parvekkeen ohi kulkevista, mutta menee aina häntä heiluen kaikkia ihmisiä vastaan. Hilmassa ei ole koskaan näkynyt epäluulon hiventäkään, edes juoponkekkuleita kohtaan. Nami on välillä ottanut vieraita jokseenkin epäluuloisesti vastaan, mutta hetken tutustumisen jälkeen todennut vieraat aina kavereiksi. 


He olivat varkaita vastassa. Sankarina toiminut Pipsa-koira kuvassa keskellä.

Itse suuntaan sunnuntaina eli huomenna Kokkolaan näyttämään Sennin pentukehään ja sen jälkeen olis heti tarkoitus lähteä mökille sessujen kanssa. Sääskien syötäväksi. Jos jollakin on hyviä vinkkejä miten suojata koiraa sääskiltä niin mielellään otetaan vastaan?! Bayvantic myrkyn hylkäsin kun kävin katsomassa apteekin hyllyssä olevaa hintaa. Kenellä oikeasti on varaa laittaa niin kallista ainetta useamman ison koiran niskaan? Ei ainakaan mulla! Kaiken lisäksi juuri tänään kiersi Facebookissa tieto bordeauxindoggista, jonka epäilleen saaneen punkkipannasta niin vakava myrkytys, että on tällä hetkellä eläinsairaalassa, eikä tiedetä että selviääkö hengissä.

Tänään käytiin käyttämässä Nooran ja Henrin (Unan omistajat) kanssa Unaa ja Namia uimassa montuilla. Nyt on niin kuuma että parein pysyä sisällä, käydä uimassa tai sitten vasta illalla/yöllä koirien kanssa lenkillä. Viilennyspannoista on ollut nyt tosi iso apu, jotka siis ostin puoleen hintaan keskitalvella verkkokaupasta! :D

Chic's Joy Belle Beatrice "Una"
"Una"
Nami äippäliini
"Una"
"Una"