Sivut

tiistai 3. heinäkuuta 2012

FI MVA, SE MVA Ilopillerin Geisha "Nami"

1.7.2012 sunnuntaina Namista tuli Ruotsin valio Gällivaren näyttelyssä. Eli turha reissu ei ollut ja siis kotiintuomisina kaikenkaikkiaan ERI, SERT, CACIB, ROP ja Ruotsin Muotovalioarvo! Aijjaij!

3v 7kk


Ryhmäkehä
Tuomarina meillä oli Ukhabina Elena ja arvostelu kuuluu näin:

"Typical nice head. A little bit too straight. Correct teeth. Good position of neck. Excellent topline. Excellent angulated. Typical elegant movement."

Perjantaina lähdettiin siis jo matkaan ja oltiin silloin yö Yli-Iissa mökillä. Meillä ei ollut kuin Nami mukana (Lyyli ja Hilma hoidossa) ja toinen oli ku villi varsa ku se pääsi mökkipihalle kirmaamaan. En edes muista millon oisin nähny sitä noin villinä. Oikein juoksi ja hyppäs ilmaan tasajalkaa ja pyristeli ittiään samalla. Nikon kanssa naurettiin sille vedet silmissä. Normaalisti Namilla on pohjaton ruokahalu, mutta mökillä oli niin meno päällä että ei oikein malttanut syödäkkään mitään. Sääsket siellä sitä hirveesti kuppas ja mahan alus ja tissit oli ihan täynnä sääskien aiheuttamia patteja ja ne tietenkin kutitti ihan pirusti.

Nami ja sen rakas
Lauantaina sitten tosiaan suunnattiin kohti Haaparantaa ja käytiin samalla mutka Ikeassa. Ulkonakin oli niin jäätävän kylmä ilma ja vesisade että Naminkin kärsi hetkeksi jättää autoon. Haaparannasta jatkettiin illalla matkaa kohti Gällivarea, eikä yöpaikasta ollut vielä tietoa. Perille päästyä taisi olla neljäs yöpaikka, jossa oli joku yöllä 1 aikaan vastaanotossa. Kyseessä oli Grand hotelli keskustassa ja yksi huone oli jäljellä. Oli kyllä aivan jäätävän hintainen hotelli, mutta autossa nukkuminen ei houkuttanut ja ajattelin että koirakin menee pian ihan jumiin kun on jo niin pitkään matkustettukkin. Maksettiin sitten muutaman tunnin yöunista, lämpimästä suihkusta ja puhtaista lakanoista n.150e. Mutta aamupala oli kyllä aivan mahtava ja näkymät aamupalapöydästä makiat. Ikkunasta näkyi vanha hieno rautatieasema ja rinne, jonka päällä oli vielä lunta.

Ilmoitettiin Nami Viroon Pärnuun näyttelyyn Namin kasvattajan Annen avustuksella ja 3-5.8 siis suunnataan porukalla sinne. Lyylin ilmoitan myös sinne (3.8) perjantaille 9.ryhmän erikoisnäyttelyyn. Nyt sitten täytyy vielä lauttaliput ostaa huomenna ja varata hotellit.

Hilma aloitti nyt maanantaina myös ensimmäiset juoksunsa n.7,5kk iässä. Taitaa olla sisaruksista ensimmäinen joka aloitti. Hilman kanssa treenaminen on ollut nyt vähemmällä kun on ollut kaikenlaista häslinkiä ja pitänyt olla suunapäänä menossa taas joka suuntaan. Viimeiset tokotreenitkin jäi välistä reissun vuoksi. Mutta mullahan alkoi nyt kesäloma ja ens viikko taidetaankin viettää mökillä ja takaisin tullaan sitten niin että Oulun näyttelyihin keretään. Saapa nähdä kuinka väsyneitä lahnoja sitten siellä kehässä kierrätetään mökkireissun jälkeen.