Sivut

keskiviikko 7. syyskuuta 2011

kouluakouluakoulua!

Mua säälittää Lyyli ku se on kotona! Ei sillä että Niko ei sitä hyvin hoitais.. sehän lellii sen pilalle siellä... mutta reppana ku siellä se oli taas Namia ikävöiny ja jättäny syömästä. Lyylin kans olis niin kiva päästä treenaileen agilityä.. nytki täällä on pari kakkosta pitämässä pikku ryhmälle agi treeniä johon ois ollu kiva päästä mukkaan, mut eeeeeei... siellä se Lyllykkä on vaan kotona kasvattamassa mahhaa.

Namilla alko muuten juoksut viikonloppuna! Se on ollu ihan kummallinen vätys koko koira. Ei oikeen oo jaksanu innostua nyt mistään. Ruoka kuiteski maistuu omaan tyypilliseen ahneeseen tapaansa. Pistetään niiden juoksujen piikkiin.. se vätystely siis...

Treenipäiväkirjaaki pikkusen:
Eilen ja tänään ollaan käyty käytännön tunnilla treenailemassa makupala jälkeä. Sitäkin siis ihan ensimmäistä kertaa Namin kanssa nyt kokeiltu. Ekalla kerralla tein ihan liian lyhyen jäljen, eikä koira kerenny tajuta koko hommasta mittään. Eilen illalla sitte tein uudestaan ja tänään oon tehny. Loppupeleissä alko sujumaan oikeesti ihan kivasti. Miikku anto ohjeeksi laittaa isompia makupaloja ja pidemmälle välille. En jotenki ite oo yhtään innostunu tuosta jälkihommasta, mut ehkäpä se mielipide vielä muuttuu ku päästään enemmän treenaileen.

Eilen ilmotin Namin ja Lyylin Helsingin näyttelyyn messariin sunnuntaille. Jospa sitä ens kuussa raaskis sen Lyylin vielä ilmottaa lauantaille Helsinki winneriin, ja samoten Jyväskylän kv näyttelyyn molemmille päiville. Auts tiukkaa tekee, hirveitä hintoja kiskovat..

Tännään oltiin muuten myös kattelemassa etsintäkokeen tottis osuutta!

Ylihuomenna meitä kutsuu Ähtärin eläinpuisto ja pääsee loppuviikoksi kottiin<3