Sivut

tiistai 20. syyskuuta 2011

Toiminnan täyteistä koulunkäyntiä.

On ollu tässä niiin paljon kaikenlaista härdelliä ettei oo kerenny yhtään päivitteleen blogiakaan. Viime viikolla treenailtiin taas jäljen tekoa koiralle ja Namppa on hyvin päässy jujun juoneen kiinni. Ohjeeksi saatiin tällä kertaa, että voidaan alkaa tekemään jo mutkia matkaan, eikä enää ihan vaan suoraa jälkeä. Nii ja ne nakit saan kuulemma viskata poies ku ne on liian näkyviä pellolla. Nami kyllä hakkee kuulemma hyvin nenällä, eikä kyttää silmillään niitä nameja (nakkeja), mutta tummemmat herkut olis silti parempi juttu.
Sitte me ollaan viime viikolla käyty myös kattelemassa meidän kennellinjan nelosluokkalaisten projekti poliisikoirien treenejä. Oli kyllä ihan tosi mielenkiintosta ja oppi taas paljon kaikkea uutta. Viime viikolla otatettiin, meidän luokan ammattivalokuvaaja Sariannalla, kuvat kaikista omien koirien kans ja ne on mahdollisesti tällä viikolla myöhemmin nähtävissä meidän omalla kennel-11 blogisivulla.

Viikonloppuna tapahtu kaikkea jännää mutta siitä, ehkä enemmän asiaa tulevaisuudessa ;)

Tännään on lähteny uus viikko käyntiin ja se alotettiin koirien hakutreeneillä, käytiin me Lyllykän kans tänään agitreeneissäki ja se on kyllä minusta niin huippu, vaikka ei olla sen kanssa mittään treenattukkaan, se reppana on nii mielissää. :--D

Ekkaa kertaa tosiaa nyt siis ollaan tuota haku hommaa harjoteltu koirien kans. Me ollaan sitä jonku verran kotona lenkeillä "huomaamatta" harjoteltu niin, että Niko on livahtanu kesken lenkin jonnekki piiloon ja Nami on sitä saanu ettiä. Tänään tehtiin niin, että koira ensin näki kun ihminen juoksi piiloon ja sen jälkeen se sai nähdä vain osan piiloon juoksusta ja lopulta tehtiin niin, ettei koira nähnyt mihin päin ihminen on mennyt piiloon. Joillekkin koirille annettiin äänimerkki piilosta, mutta joillekkin koirille taas sopi paremmin että ihmisen täytyi näyttäytyä piilosta. Sitten ku koira löysi etsittävän henkilön niin koiraa tietenki palkattiin herkuilla ja kivoilla leluilla. Nami tykkäs kyllä ihan hirveesti tänään nuista harjotuksista ja minusta ne meniki ihan tosi hyvin. Se oli ihan tärinöissään ku tiesi että pääsee ettimään Maria piilosta ja löysiki sen aina nopiasti piilosta. Samoja juttuja käytiin harjottelemassa tänään myös itekseen Marin, Piian, Lystin, Namin ja Saran kanssa ja kaikilla koirilla meni treenit kyllä ihan kivasti. Tiiä sitten tuosta Namista ku pistettäis outo ihminen metikköön myttyrään piiloon, se voiski olla sitte se mörkö, eikä ennään niin kiva juttu Nampan mielestä. Huomenna meillä jatkuu samalla aiheella eli hakutreeneillä, mutta me mennäänki Kokkolaan raunioradalle harjottelemaan.

Tässä teille vielä jottain löytämiäni kuvia Oulun Collieyhdistyksen mätsäristä, jossa oltiin kesällä.
Kuvat on kopioitu sivulta: https://picasaweb.google.com/scypohj/MatchShow2011


Rita BIS 7

Lyyli pienten pentujen PUN3

Palaamisiin ;--)