Sivut

keskiviikko 31. elokuuta 2011

Kääpiökoirien (FCI 9) erikoisnäyttely HelsingissäHelllou!

Kannukseen kuuluu hyvvää, pieni koti-ikävä on mut onneksi viikonloppu on ihan pian! Namin kans ollaan tänään käyty treenailemassa käytännön tunnilla agilityä ja olosuhteisiin nähden se meni minusta ihan hyvin :D Putkea ja keppejä enimmäkseen harjoteltiin ja ne alko mennä jo ihan kivasti. Namin kanssa ei ole aikomus alkaa agia harrastamaan, mutta se kuuluu meidän tunteihin täällä ja me tehdään mitä pystytään ja mihin Namin jaksaminen ja rahkeet riittää. Meillä on muutenkin opettajilla täällä todella tarkka linja siitä, että asiat tehdään koirien hyvinvointia ajatellen. Lyylinki kans ollaan jotain omatoimisesti käyty treenailemassa ja sen kans onnistuu kaikki kyllä ihan loistavasti, sillä sitä vauhtia ja intoa riittää. Toki senki kanssa vasta harjotellaan ja hyppyjä ei pahemmin vielä oteta.

Viikonloppuna oltiin Tytin kans perjantai täällä Kannuksessa ja lauantaina lähettiin junalla Nampan ja Lyylin kans Helsinkiin. Helsingissä sitte yövyttiin Sokos hotelli Tornissa ja ilta meniki aika railakkaasti vanhojen tuttujen parissa baari Nollassa. Enpä muista millon ois niin hauskaa viimeksi ollu!

Aamulla meillä oliki sitte ysin aikoihin lähtö ratikalla keskustasta Kaivopuistoon näyttelyyn. Ranskiksia oli ilmotettu yhteensä muistaakseni(?) 114kpl, eli ihan huikea määrä. Lyyli oli vielä pentuluokassa ja pentuluokkassa oli n.20koiraa. Enpä olis ihan uskonu että heti eka näyttely ja vielä erkkari olis näin hienosti menny! Lyyli oli 7-9kk luokan pentujen ykkönen, ERI ja KP. 5-7kk ikäisten ykkös narttu vei kuitenkin voiton ja oli PN1 ja Lyyli hienosti toisena PN2. Tuomarina oli Kirsi Laamanen ja arvostelu kuului seuraavasti:

"Hyvin tasapainoinen narttupentu. Lyhyt runko & kauniit rungon ääriviivat. Tilava hyvänmallinen rintakehä ja hieno eturinta. Kovin lyht ja tiukka häntä. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Hyvä pään profiili. Sopivan kokoiset korvat oikeassa asennossa. Kauniisti kaartuva alaleuka. Vaivattomat rodunomaiset liikkeet. Ryhdikäs kokonaisuus."

Seuraavat näyttelyt meillä onki sitten Seinäjoella lokakuun lopussa, Jyväskylässä marraskuun puolessa välin ja joulukuussa Helsingissä messarissa, jonne myös Nami on tulossa. :)

Tässäpä olis vielä kuva Lyylistä ja muista A'Vigdor's Siroccon jälkeläisistä:
Males:
CANONBULLS BITE THE BULLET : Jun EX-1 ,Best Junior male and BM-4
WALHALLA'S GUARDIAN EVAN: Jun EX-2
WALHALLA'S GUARDIAN EMMETT:Jun Ex-3
Bitches:
RASPINGROAST LITTLE MISS SUNSHINE:1st in puppy class 7-9 months
HUITUKAN GOLDIE HAWN: Jun Ex-1,Best junior female and CAC
CANONBULLS AVALANCHE TR:Jun Ex-2
WALHALLA'S GUARDIAN EDEN:Jun Ex
CANONBULLS BULLETPROOF AVIGDOR: Jun Ex

Kuva on kopioitu Mari Rämäsen facebook sivuilta: http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=10150275040084514&set=a.123650814513.101378.675889513&type=1&theater