Sivut

tiistai 23. elokuuta 2011

Hellou! :--)

Nyt ollaan oleiltu (siis opiskeltu) viikko Kannuksessa ja tännään lähti toinen viikko käyntiin. On kyllä ollu ihan parasta. Viime viikolla ollaan lähinnä tutustuttu paikkoihin, uusiin ihmisiin ja yleensäkki kaikkeen mitä täällä tulee tapahtumaan. Hirveesti on tullu uusia kavereita ja samassa kämpässä mun ja Nampan lisäksi täällä tosiaan asustelee Mari, jolla on sakemanni pentu Sara, sit on Piia, jolla on suomenlapinkoira Lysti ja sitte on Sara, jolle on tulossa aussi pentu viikon päästä.

Nii ja meillähän tosiaan on tämmönen täyshoitolapalvelu täällä ku aamupala, lounas, päivällinen ja rivitalo asuntolakin on ilmanen, eli ihan luxusta! Jos huonojapuolia pitää sanoa niin yhden koiran sääntö on kyllä ihan pyllystä, eli toinen koira on siis oltava kotona, Nami on nyt sitten täällä mun mukana opiskeluajan ja Lyylihän saa oleilla täällä tänä lukuvuonna sen kaks viikkoa ja se on niitä täällä parhaillaan viettämässä. Muutenpa Lyyli onki sitte Nikon lellivauvana kotona! Semmosta puhelevat että mahdollisesti kolmos vuonna olis mahdollista saada lupa ottaa toinenki koira tänne.

Mutta palataanpas tähän päivään, eli tännään ollaan oltu omalla käytännön tunnilla reenailemassa koirien kanssa kontakti juttuja ja ohituksia. Meni minusta ihan kivasti, Nami vaan tahtoo väsähtää noppeesti ja sen mielenkiintoki häipyy jos liian kauan jankataan samaa asiaa ilman, että se oikeesti on sen mielestä kivvaa (kenenpä mielenkiinto ei häipyis....) :D Namin kans on nyt enemmänki treenailtu tuota kontaktin ottamista ja se sitä ihan mukavasti ottaaki, mutta ympärillä tapahtuu aina kaikkea muutaki kivaa ja se sitten tahtoo katkeilla paaaljon. 
Ja tosiaan tännään myös oltiin koko loppu iltapäivä ja ilta kattomassa jälkikoetta ja jälkikokeen tottis osuutta. Itelle oli siis ensimmäinen kerta ku olin tämmöstä juttua seuraamassa ja oppi kyllä paljon kaikkea uutta. =)