Sivut

sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Pennut omistajineen

Niin vain tuli aika luovuttaa pennut omiin koteihin. Tänään lähti viimeinenkin. Kyllä on nyt hiljaista..  2 kk meni niin nopeasti! Nami on tänään ollut vähän levoton, muuten ei ole kummastellut pentujen poissaoloa. Viimeksi kuitenkin kotiin jäi Hilma kaveriksi kasvamaan..

Kaikille pennuille löytyi kuitenkin mahtavat ja rakastavat omat kodit, joten niistä luopuminen ei huolettanut. Kuulumisista päätellen kaikki ovat alkaneet hyvin kotiutua. Reippaat pojat <3

Torstaina kotiin lähti Brock eli Ukko Jessican perheen luo. Perjantaina Big Ben eli Viljo kotiutui Kaitan perheeseenPerjantaina kotiutui myös joukon pienin, suloinen poika Bruno SeinäjoelleLauantaina sijoituspoika Boris Jr. lähti Piian mukana omaan perheen luo KotkaanSunnuntaina eli tänään Bono lähti Jeminan ja hänen poikansa mukana pohjoiseen Pyhäjärvelle kanariandoggi rouvan kaveriksi.
Iso kiitos vielä teille uudet kasvattien omistajat! Oli ilo tavata ja tutustua. Mielelläni otan vastaan kuulumisia ja kuvia pennuista, joita voin julkaista blogissa ja kotisivuilla. :)

Vielä viimeisiä kuvia pennuista joita ehdin ottaa viimeisen viikon aikana

Väsynyt Boris <3

"Viljo" ja Tuomas <3

"Viljo"

"Viljo"

Boris 

"Ukko"

Bruno

Bruno

Bonoa vähän väsyttää <3

Bono ottaa rennosti

Vielä lopuksi muutama kuva itse äipästä ulkoilemassa tänään Mustavuoren maisemissaHetkeksi blogi hiljenee. Seuraavaksi toivottavasti päivitellään suomenpystykorva Ritan tulevista pennuista, joiden odotetaan syntyvän maalis-huhtikuun vaihteessa :)