Sivut

torstai 19. helmikuuta 2015

Meidän uusin tiiminjäsen esittäytyy: Hjärtekulla Waterloo "Uuno"

Picture: Elisabeth Persson (Kennel Hjärtekulla)

Picture: Elisabeth Persson (Kennel Hjärtekulla)

Picture: Elisabeth Persson (Kennel Hjärtekulla)

Olen lomalla ja viettänyt alkuviikon vanhempieni luona pohjoisessa koirien kanssa. Ollaan käyty mökillä paistamassa makkaraa ja järven jäällä kävelemässä. Saunottu, syöty hyvin ja levätty. Kaikin puolin mahtava loma. Loma kuitenkin huipentuu nyt siihen että tänään lähdetään äitin kanssa matkaan kohti Ruotsia, lähelle Göteborgia. Olen jo pitkään haaveillut tuontipennusta ja etsinyt sopivaa pentua. Elisabethiin otin yhteyttä jo ennen joulua ennenkuin pennut olivat syntyneet. Olen todella ihastunut tämän pentueen isään joka on näyttävä, useamman maan valio ja terve uros Cymrygold Nemo, (lonkat A/A, 0/0).

Nemo. Picture: Elisabeth Persson

Nemo. Picture: Elisabeth Persson
Tässä kuvia myös Uunin äidistä Hjärtekulla Pea Skerry "Anita". Anitalla ja Nemolla on myös aiempi pentue, joiden kuvia olen nähnyt ja ovat kyllä lupaavan näköisiä rotunsa edustajia.

Anita. Picture: Elisabeth Persson

Anita. Picture: Elisabeth PerssonHjärtekulla Waterloo "Uunon" haemme Suomeen viikonlopun aikana. En malta odottaa että pääsen tapaamaan Elisabethin ja näkemään pennun ja pennun hienot vanhemmat. Uuno menee muuten meidän naapuriin sijoitusperheeseen Marialle ja Miikalle. Kiitos vielä Marialle ja Miikalle, että otatte hellään huomaan pojan. En malta odottaa nähdä mitä tästä pojasta tulee. <3