Sivut

maanantai 20. toukokuuta 2013

Pennut 5vkoa kuvia

Tässäpä olisi näitä kuvia 5 viikon ikäisistä pennuista. Ikää tuli sunnuntaina 6 viikkoa ja uusia kuvia tulossa taas kun pääsen Raahessa käymään.

Poika

Tyttö

Poika

Toiselta päätä irti

Ja vähä niskasta kiinniTyttöPennut kasvaa kovaa vauhtia ja kohta onkin jo luovutuksen aika. 

Vähän kuulumisia täältä Oulustakin... Ilmat on alkaneet lämmetä ja uimareissujaki ollaan päästy tekemään. Täytyy vaan muistaa kuivata koirat hyvin uintireissujen jälkeen ku on näin lämpimät ilmatki ettei vaan tuu hotspottia tai muuten tykkää iho huonoa. 

Namilla on yhtäkkiä tullut ihan hirveesti ylimääräisträ virtaa, johtuneeko sitten kesästä vai uudesta ruuasta? En oo enää syöttänyt koirille pelkkää raakaa kun Namilla alkoi tulla niin pahoja närästys oireita jatkuvasti, ilmeni röyhtäilynä ja oksenteluna. Enkä löytäny enää keinoja saada sitä loppumaan. Aloitettiin varovasti nappuloilla pari kk sitte eikä oo enää ollenkaan ollu nuita oireita. Liekö johtunut sitten jotenki liian vähäisestä hiilareiden saannista? Muutenki tuo tuntuu olevan nyt paljon energisempi. Ja miksipä ei nappuloita syötettäis kun ne kerran sopii, tuleepahan halvemmaksi mullekkin. Hilmallakin ollaan kokeiltu ihan uutta nappulaa ku ProBooster, joka on vasta tullu markkinoille, jota mainostetaan todella korkean proteiinipitoisuuden ja huokeamman hinnan puolesta. Otin tuota siis Vaasan näyttelystä 8kg ihan kokeeksi tuon Belcandon rinnalle. Melkein vois tuota Boosteria ostaa seuraavan säkin. Lyyli taas jatkaa raakan parissa, kun se tuntuu toistaiseksi parhaiten sopivan. 

Hilmalle on varattu Oulun Akuuttiin virallinen lonkka- ja kyynärpääkuvasaika 27.5.2013 maanantaina. Sitä siis jännityksellä odottaessa. Kasvattien omistajat varailkaahan tekin aikoja niin pääsen laittamaan "porkkana" rahat tilille, joiden kanssa on sopimus siitä tehty! ;)