Sivut

tiistai 6. marraskuuta 2012

Kuulumiset ja kuvia

Kotisivut on näköjään sekoittanut jokin ja kuvia on kadonnut bittiavaruuteen. Oon ihan raivon partaalla tuon kanssa. Pitäisi alkaa uudestaan lisämään kymmeniä kuvia ja kun ei edes muista että mitäs kuvia hävinneiden kuvien paikalla oli. ÄRH! Positiivisestippa alkoi tämä kirjoitus..

Ensi viikonlopun Jyväskylän näyttely lähestyy ja Lyyli on käyttäytynyt ihan kummallisesti. Aluksi luulin että Hilma on sitä taas kömmyyttäny ja se on tullut kipeäksi, mutta juoksuista on sen aikaa, että neidille on tullut valeraskaus. Kyyhöttää vaan omassa pedissään haikea ilme naamallaan. Sit ku neitiä yrittää pedistä houkutella niin ei ku istuu vaan, eikä inahdakaan. Ulkoa on kiire sisälle. Hautoo lelut ja pallot ja putsaa siellä sitten "vauvojansa". Tissitkin on vähän turvoksissa. Kauan multaki kesti tajuta mistä oikeen on kyse, vaikka nuohan nyt oli ihan selviä merkkejä.

Helsingin näyttelyporukkaan liittyi myös "Jouko" (Chic's Joy Charmeur Charly), jonka Krista ilmoitti lauantaille. JEE! Iso kiitos Kristalle, että tuo Joukon paikan päälle! Tuomarina on suomalainen tarkka Tapio Eerola ja mielenkiinnolla katsotaan minkälaista arvostelua tulee. Ihan junioreitahan ja keskeneräisiähän nämä vielä on, mutta ei sinne menestyksen kiilto silmissä lähtäkkään. :)

Mietteissä olisi nyt vuodenvaihteessa käyttää Lyyli ja Nami silmätarkastuksissa ja ottaa viralliset kuvat Hilman kyynärpäistä. Vielä mietiskelen tuota kyynärpäiden kuvausta, että onko sama odottaa siihen toukokuuhun ja kuvata sitten samalla lonkkien yhteydessä. Miksi pitää olla niin malttamaton? 

Kuviakin ois Haukiputaan vierailulta, kun vain sais aikaseksi kuvat siirtää.. Käytiin moikkaamassa pitkästä aikaa pentujen isukkia Hugoa ja Robi kakaraa.

Tässäpä kuitenkin syksyn kuvia, juuri ennen lumien tuloa.

Järjen riemuvoitot
Penikka ja sen äippä
Hilma ottaa pitkää loikkaa. Eipä oo mikkää plösö tuo meiän tyttö.


Nami mammaki otti vähä vauhtia.
Hilma handlaa taas ilmeet

lyllerö