Sivut

tiistai 16. lokakuuta 2012

Syksyn kuvia ja painopäivitystä

Hilma täyttää 11kk ylihuomenna ja painoa punnittiin 42kg. Nami on painanut samassa iässä n. 46kg eli ihan hyvissä painoissa ollaan. Hoikkeliinihan se vähän on, mutta Hilmalla on pikkuhiljaa kuitenki alkanut tulemaan ihan kivasti lihaksia. Meidän Namilla ei oo koskaan ollu tuollasia pyllylihaksia ku tuolla Hilmanderilla, se onki periny ne isukiltaan Hugolta..

Tuntuu kyllä ihan järkyttävältä, että pentujen syntymästä tosiaan on kohta vuosi aikaa. Vastahan ne syntyi. Vuosi tulee täyteen 18.11 ja Hilmalle varataankin marraskuun loppuun tai joulukuun alkuun sitten kyynärpäiden kuvausaika. Virallisissa kyynärkuvauksissa alaikäraja on 1.v ja minä uteliaana haluan tietää heti, että mikä on kyynärpäiden tilanne. Yleensähän ne kuvataan samassa yhteydessa lonkkien kanssa 18kk iässä.

Hilman kanssa tekis mieli näyttelyssä jo lähteä pyörähtään, mut ei jotenkin oo sopivaa näyttelyä mihin lähtis. Senni on ilmotettu Seinäjoelle, Lyyli on ilmotettu nyt Jyväskylän näytelmiin ja Nami Helsinkiin vuodenpäätös näyttelyyn. Mutta mihis sitä Hilman sitte... Taitaa mennä kevään puolelle.

Meiän tossu näyttää melkeen hurjalta. Ulkonäkö voi pettää :D

Vähä ilosempaa ilmettä..



;)




hölmöläine


Pamistaki tuli otettua joku kuva. Ikää vanhalla rouvalla on 11.v