Sivut

keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Namppa mammaliinin parantelua

Osalla vauvoista on jo alkanut silmät aukeamaan ja ovat alkaneet nousta huterille jaloilleen. Vielä ei kovin pitkää matkaa pystyssä pysytä. Perjantainahan tulee 2.vkoa syntymästä.

Namin kanssa käytiin tänään eläinlääkärissä, kun tissitulehdus ei ota oikein parantuakseen. Nami söi 6 päivää tuota Synolux vet. antibioottia, joka näytti aluksi auttavan, mutta eipäs sitten kuitenkaan. Eilen huomasin että yksi tissi on ihan kova ja soitin heti eläinlääkärille. Ei saatu samalle päivälle aikaa, mutta tänään mentiin heti aamusta. Samalla varalta ultrattiin kohtu, ettei siellä ole mitään ja siellä ei onneksi mitään ollut.. Sehän tästä olis vielä puuttunutki.. Antibiootti vaihdettiin Oriprimiin, jonka ei myöskään pitäisi vaikuttaa pentuihin. Nami syö nyt 7 päivän kuurin tuota ja jos ei ala helpottamaan niin sitten täytyy alkuviikosta harkita nisän poistoa. Me täällä tehdään kaikkemme että tissi alkaisi parantuun eli paljon lämpöhaudetta ja tissin lypsämistä että saataisiin märkä ulos sieltä. Lääkärisä otettiin myös tulehduarvot, jotka olivat aavistuksen koholla, ei kuulemma pahasti kuitenkaan. Nami on ollut ihan pirteä, syönyt ja juonut hyvin. Aika kallis reissu oli, mutta onneksi on vakuutus ja se korvaa osan takaisin.

Saapa nähdä miten uskallan viikonlopuksi jättää Namin Nikon ja Tytin hoiviin. Ei auta ku antaa hyvät ohjeet. Niko onneksi on nähnyt kokoajan miten nuita tissejä hoidetaan.

Toivottavasti paraneviin palaamisiin!