Sivut

maanantai 28. marraskuuta 2011

Ensimmäiset yksittäiskuvat vauvoista otettu.

Pennuille on keksitty hienot ranskalaiset nimet, joissa sain apua ystävältäni Tealta, joka on asunut Ranskassa pidemmän aikaa ja handlaa ranskankielentaidon täydellisesti. Mutta nimet aion julkaista vasta myöhemmin, kunhan vauvat vähän kasvavat. Osassa on hieman yli 20 merkkiä, joten nimiä täytyy vielä vähän hioa. 20 merkkiä on tuo rajoitus rekisteröidyille nimille. Ja tosiaan pitäisi saada tieto tuosta meidän kennelnimestäkin että keretäänkö sitä hyväksyä ennen rekisteröintiä, jolloin nimiksi saa laittaa vain yksittäisiä sanoja. Kasvattajan peruskurssin olen tosiaan käynyt yli vuosi sitten alkusyksystä 2010, jolloin anomiani nimiä ei hyväksytty, olivat liian samankaltaisia jonkun muun nimen kanssa. Heinäkuussa laitoin uuden nimi ehdotuksen menemään ja sen hyväksymistä on siitä asti odoteltu. Se kyllä näkyi Koiramme lehdessä anotuissa jokin aika sitten. Sähköpostiakin laittelin kennelliittoon ja sieltä tuli vastaus että ihan piakoin pitäisi hylkäävä/hyväksytty vastaus tulla.. Ei ainakaan löytynyt FCI:n sivulta samankaltaisia nimiä. Noh saahan sen sitten jälkeenpäinkin lisättyä mutta...

Pienet on kasvaneet aika paljon ja Naminkin olen jo nähnyt nuolemassa pentuja. Epäilin aluksi sitä että puhdisteleeko se niiden pyllyjä ollenkaan. Tykkää kun saa yksin kaikessa rauhassa touhuta yksinään pentujen kanssa. Tänään se jäi ensimmäistä kertaa kauppareissun ajaksi ihan yksin vauvojen kanssa ja siellä se kaikessa rauhassa tisutteli niitä. Ajateltiin tuossa että jokos sitä uskaltais Lyyliäki lähtä käyttään yhdessä lenkillä niin että Nami jäisi kotiin. Namikin olis mukava ottaa jo lenkeille mukaan, imetysvälitkin kun on jo niin pitkiä että hyvin vois ottaakin jo, mutta tuon pakkasen takia ei tahdo uskaltaa ottaa. Sillä kun on se antibioottikuuri päällä tissitulehduksen takia ja pakkanen pian palelluttaa tissit ja pahentaa tilannetta entisestään. Takkia sillä on pissatuksillakin pidetty päällä, mutta viimeiset tissit ei ihan mahdu takin sisään.

Lyllykällä onkin viikonloppuna näyttelyihin meno. Lyyli on kokoajan fyysisellä rasituksella, sen kanssa lenkkeillään päivittäin, treenataan ja leikitään lisäksi sisällä, joten olenkin oikein hieronta-ajan varannut sille ennen näyttelyitä Matilaisen Suville tänne Ouluun. Ollaan menossa siis Helsinkiin Helsinki winneri 2011 ja Voittaja 2011 näyttelyihin. Naminkin olin ilmoittanut alkusyksystä heti ensimmäisessä ilmoittautumisessa sunnuntaille, mutta luonnollisestikaan Nami ei näyttelyihin pääse vaan jää kotiin hoitamaan vauvoja. Ja Lyyli tosiaan menee ihan varmuuden vuoksi karanteeniin vanhemmilleni näyttelyiden jälkeen, ettei vain tuo kotiin mitään kennelyskä pöpöjä. Molemmat, niin Nami kuin Lyylikin on saanut nenäsumute KC rokotteen kennelyskää vastaan, mutta se ei takaa sitä etteikö yskä siltikin voisi tulla.
Lapsenvahdinkin sain hommattua viikonlopuksi tänne Nikon kaveriksi! Eli mun sisko Tytti on tulossa lauantai aamuna tänne apulaiseksi kun Niko on aamut töissä ja lauantai iltana uuden työpaikkansa pikkujouluissa :) Itse menen sitten ensi viikolla heti itsenäisyyspäivän jälkeen kouluun.

Tämä yksin kotona oleminen saa aikaan puheripulin.. nyt lopetan ja tässäpä olis meidän tuhnakkeista nyt ne yksittäiskuvat:

Poika 1

Poika 2

Tyttö 1

Tyttö 2

Tyttö 3

Tyttö 4

Tyttö 5Tyttö 6

Tyttö 7