Sivut

maanantai 14. lokakuuta 2013

Karvalapset maailmalla

Aika on mennyt ihan hirveen nopeasti ja paljon kerennyt tapahtua lyhyessä ajassa.
 
Ihan mahtava juttu oli nyt nämä julkaistut terveystulokset.. Perjantaina tuli tuloksia: Chic's Joy Vivante Viviene "Vieno" lonkat D/D ja kyynärpäät 0/0, toki lonkkien osalta on aina toivomisen varaa, lonkkamaljan mataluus pudotti arvosanaa, mutta puhtaat kyynärpäät etupainotteiselle koiralle aina isoa plussaa. 

Ruutin hienot terveystulokset! lonkat A/A ja kyynärpäät 0/0!! Suomessa tällä hetkellä on minun tietojen mukaan kaksi kuvattua borkkua tällaisilla tuloksilla! Toinen on siis meidän sijoitustyttö "Ruuti" Chic's Joy Coguine Coralie ja toinen Lounatkarin Smirgeline "Sikke". En voi kylliksi kiittää Riinaa ja Jaakkoa yhteistyöstä ja Ruutin erinomaisesta huolenpidosta. 

Haluaisin muutenkin kiittää kaikkia teitä aktiivisia kasvattien omistajia kun veitte koirat kuvattavaksi. Ei ole itsestäänselvää että koirien omistajat saa houkuteltua viemään koirat kuvattavaksi ja se kyllä paistaa jalostustietojärjestelmästäkin. Toivottavasti jatkossakin saan antaa pentuja tällaisiin koteihin. Olen ylpeä itsestäni ja teistä kasvattien omistajat. Niin ja pitäkää yhteyttä ja kertokaa kuulumisia jatkossakin! ISO kiitos!

Kiirettä täällä on kuitenkin pitänyt koulun ja osittain työnkin puolesta. Niin ja koulusta tykkään edelleenkin ihan älyttömästi. Tästäpä pääsee muuten nyt tutustumaan meidän opetuskeittiöön Prikkaan: http://www.seamk.fi/Suomeksi/SeAMK-Info/Yksikot/SeAMK-Elintarvike-ja-maatalous/Ravintola-Prikka, sinne vaan varaileen pöytää ja syömään.


Karvakamut Joupin maastoissa.