Sivut

torstai 5. syyskuuta 2013

Linnunhaukkukokeet, kuvaustulokset


Viime viikonloppu muuten tosiaan vietettiin Koppelohaukuissa Pellossa ja eihän se ihan nappiin menny. Olin eka kertaa Samun kanssa metässä ja lintuja ei näkyny ku yks tiellä tullessa. Metso tepasteli tiellä, mutta metässä ei yhtään lintua nähty. Yksi pyy mutta ne ei meidän kokeeseen kuulunut. Yksi löytömahdollisuus oli. Äänien perusteella metso, jonka Samu ajoi lentoon ja lensi puusta johonkin järven yli kauemmaksi, eikä sitä enää löydetty. Samulla oli siis tylsää ku lintuja ei ollut niin ottipa sitten kaks 10 minuutin orava haukkua. Siitä hyvästä vuoden kiertopalkinto "kaikenriistan koira" ja meinashan toi vähä huvittaa ku odotukset oli Samun kohdalla vähän korkeemmalla. VOI0 ja pisteitä en edes muista ku oli niin huonot. Se olikin Samun ensimmäiset huonot tulokset kokeista. Mutta aina ei voi voittaa!

Koirien virallisia kuvaustuloksia on taas tullut julki eli Chic's Joy Jolie Julietta "Alma" on kuvattu lonkat C/D ja kyynärpäät 0/0! Nämäkin aika rodulle tyypilliset tulokset. Onnea puhtaista kyynärpäistä!! :)

Chic's Joy Vivante Viviene "Vieno" on kuvattu tänään ja koiran on kuvannut kennelliiton entinen eläinlääkäri ja arvioinut tuloksiksi C/C ja 0/0. Saa nähdä mitä tulee takaisin kennelliitosta!

Chic's Joy Coguine Coralie "Ruuti" on menossa lähiviikkojen aikana Ouluun ortopedille Otukseen Esa Soppelalle kuvattavaksi.

Mulle on tullut jonkin verran kyselyitä, että onko meille mahdollisesti suunnitteilla tälle syksylle pentuja ja sen verran infoa että ei ole. Odottelen vielä kaikkien pentujen kuvat julki ja sitten katsotaan tilannetta uudestaan. Sijoitustyttöjen kuvat ovat vielä myöskin tulematta ja kovat odotukset tällä hetkellä on Ruutin kohdalla. Kuvien jälkeen osaan taas paremmin sanoa olisiko uusia suunnitelmia mahdollisesti ensi keväälle tai kesälle.

 
 
Arvatkaa kuka on alkanut taas käymään tunneilla vuoden tauon jälkeen!! Sarilla Rantsilassa kerkesin kaks kertaa käydä ennen lähtöä ja nyt oon yhden kerran käyny Seinäjoella Tiinan Tallilla ja olin kyllä tuntiin ihan tyytyväinen. Siellä siis jatketaan kunhan vain töiltä ja koululta kerkeän. Ja töihinkinhän tosiaan pääsin Hyllykallion Prismaan ravintolamaailmaan ja siellä aloittelen ensi viikolla :)
 
Palaamisiin!