Sivut

sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Pentujen kuulumisia ja kuvia

Boris junior

Pennut kasvaa kovaa vauhtia ja ikääkin on n 3,5kk. Mukana viilettää myös Ruotsin Uuno (Hjärtekulla Waterloo). Täällä pääkaupunki seudun läheisyydessä olevia poikia olenkin nähnyt jonkin verran. Eli Boris junnua ollaan käyty pari kertaa tapaamassa Kotkassa ja mukana on olleet Big Ben "Viljo" ja Ruotsin Uuno. Mukana on vaihtelevasti ollut Hilma ja Namikin. Pääasiallisena tarkoituksena tietenkin että pojat pääsee sosiaalistumaan ja leikkimään keskenään. Samassa ollaan sitten päästy tyttöjen kesken juttelemaan pennuista ja kuulumisista. 

Ensimmäisellä kerralla Borista kovin jännitti kun ei ollut koiria tavannut mutta poju rohkaistui kyllä nopeasti, ja seuraavalla kerralla jännitys oli tiessään. Boris on myös koirakoulussa Kotkassa ja päässyt siellä leikkimään erilaisten ja erikokoisten koirien kanssa. Myös Viljo ja Uuno ovat koirakouluilleet, molemmat koirakoulu Kompassissa. Myös minulla ja Hilmalla pitkästä aikaa alkaa tokoilut kun 13.4 aloitetaan koirakoulu Kompassin kursseilla. 

Tänään käyn vähän katsomassa ja kuvailemassa Uunon kurssi kertaa Kompassilla ja toivottavasti saan hyviä kuvia tännekkin jaettavaksi. Rotuyhdistyksen oma näyttelykurssikin alkaa Klaukkalassa 17.4!  Vähän kai pitäisi jo suunnitella kesän näyttelyitä Boriksen ja Uunon kohdalla mutta en ole vielä uskaltanu lyödä mitään lukkoon. Tässä kun odotellaan sijoitus Ruutin juoksuja ja sulhasreissua ulkomaille! :)



Uuno

Olen kyllä ollut todella tyytyväinen siihen minkälaiseksi pojat on jo nyt kehittyneet. Luonteensa puolesta ovat kyllä aivan mahtavia, kaikki ihmiset otetaan häntä heilueen vastaan. Ei epäluulon häivääkään, ainakaan vielä!! :) Iso kiitos teille omistajille! En voisi olla tyytyväisempi siihen että teidän kanssa pääsen tekemään yhteistyötä näiden poikien kanssa. On ollut ilo tutustua näihin mahtaviin ihmisiin. 

Nami, Boris ja Piia & Maria ja Uuno & Elina ja Viljo

Uuno

Uuno ja Nami

Nami

Nami ja Uuno

Uuno <3